A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Команда Тлумацької ОТГ - Тлумацька ЗОШ І-ІІІ ст., увійшла у вісімку кращих команд області та взяла участь у Золотій Лізі Чемпіонів!

Дата: 30.03.2017 08:09
Кількість переглядів: 861

  

       На початку цього тижня, 27-28 березня, вийшов на старт другий етап обласного турніру з футзалу "Кубок НФК "Ураган" - Ліга Шкільних Чемпіонів. За титул найсильнішої команди та право представляти Івано-Франківщину на фінальній частині Всеукраїнської шкільної футзальної ліги змагається 24 найсильніші команди із всіх куточків області!

         Продовж двох днів команди вже встигли залишити позаду 24 поєдинки, і визначити всіх учасників трьох ліг. Нагадаємо, що переможці восьми груп отримали перепустку у "Золоту лігу", команди, які зайняли другі місця - сформували квартети "Срібної ліги", треті позиції змагатимуться в рамках втішної "Бронзової ліги". Далі на школи знову очікує боротьба в групах і визначення кращих у своїх четвірках.

      Отож, за підсумками попереднього раунду на крок ближчими до головного трофею "Золотої ліги" стали школи з Івано-Франківська - ЗШ №10 та СШ №1, команди з Калущини - ЗШ №6 та ЗШ с.Голинь, Тлумацька ЗШ, ЗШ с.Угорники (Коломийський р-н), СШ №6 Долина та НВК с.Цуцилів (Надвірнянський р-н).

      Наша команда здобувши три перемоги над своїми суперниками, посівши 1-ше місце в групі і потрапивши до 8-ки найкращих команд області, 29 березня взяла участь в основному етапі "Золотої ліги", але, на жаль, продовжити переможну ходу не вдалося.

         Тож, вітаємо наших футзалістів з історичним досягненням!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь