A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Шановні колеги!

Дата: 23.06.2017 08:08
Кількість переглядів: 712

Вітаю вас з професійним святом – Днем державної служби України!

     Державна служба України є ключовим елементом системи державного управління, від ефективності функціонування якого залежить ступінь задоволення законних інтересів громадян, успішність діяльності уряду і стабільний розвиток країни. Держслужбовці беруть участь у створенні та реалізації державної політики. Вони формують позитивний імідж країни, а від сумісності багатотисячної команди чиновників, які працюють у державних органах влади, залежить соціальна стабільність та рівновага у суспільстві, моральне та фінансове благополуччя населення.

     4 квітня 2003 року встановлено професійне свято – день державної служби, яке відзначається 23 червня. Українське суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та творчого ставлення до справи. Державні службовці докладають усіх зусиль для побудови демократичного суспільства в Україні, піднесення її авторитету на міжнародній арені. Служити людям у час, коли Україна переживає, можливо, найскладніший період з початку своєї  незалежності – непросто. Проте кожен виклик суспільства загартовує, змушує приймати швидкі, нестандартні рішення, нести ще більшу відповідальність і служити на благо як держави, так і кожному окремому її громадянину.

      Вітаю всіх державних службовців, які працюють та тих, які перебувають на заслуженому відпочинку, зі святом, бажаю міцного здоров’я, натхнення, нових здобутків у справі служіння народу. Мудрості, виваженості та відданості справі, якій ви присвячуєте своє життя! Нехай наша діяльність приносить корисні плоди, знаходить лише довіру у громадян та викликає повагу до органів влади! Бажаю миру, родинного затишку та наснаги у щоденній праці!

 

З повагою,

Міський голова                                                              Роман Круховський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь