A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Мандруй у літо разом з книгою!

Дата: 03.08.2017 08:53
Кількість переглядів: 921

Фото без опису

Теплим сонечком зігріте,

По землі крокує літо.

Літо? У бібліотеці?

Це крутіше дискотеки!

Це свято, це сміх,

це книжковий  світ!

 

         Літо – це канікули з веселими іграми, забавами, подорожами по книгах… з книжковими дивами.

         Для корисного веселого відпочинку в дні літніх канікул бібліотеки Тлумацької ОТГ організовують і проводять заходи в рамках акції «Літо з книгою». Бібліотеки запросили школярів корисно і цікаво провести свій літній час, поспілкуватися, повеселитися! До послуг школярів нові книги, періодичні видання, цікаві заходи: літературні подорожі, святкові програми «Забави для кмітливих», творчі конкурси та інші. У бібліотеках дітям цікаво – вони відчувають себе дорослими, самостійно мандрують між бібліотечними стелажами, книжковими полицями, з захопленням гортають великі та товсті книги… Пірнають у «море книг та малюнків», у цікаві та веселі ігри, віртуальні подорожі в часі та просторі, особливо подобаються літературні вікторини. Малеча в захваті від майстерних вишивок, виробів з бісеру, дерева, соломи представлених в чудових і цікавих навчально-пізнавальних краєзнавчих куточках.

         За рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, з урахуванням шкільної програми та позакласного читання бібліотеками розроблено рекомендаційні списки читання «Що читати влітку».


         В рамках акції «Літо з книгою» бібліотека с. Жабокруки провела на зеленій травичці літературні читання «Веселись, грай і читати не забувай». Учні 5-6 класів розповідали про прочитані книги, розгадували загадки, розказували прислів’я, скоромовки. Бібліотекар Галина Данюк зробила цікаву прем’єру нових книг «Читач сказав «Брав!». Ірина Данюк, Марія Сивак декламували «літні» вірші. Діти збагатили свої знання, дізнались багато цікавого.

         Пужницька бібліотека, бібліотекар Марія Гнатюк, запросила своїх юних читачів на літню акцію голосних читань «З книгою на травичці» на затишному дворику бібліотеки. Ознайомила малечу з цікавими книжечками, діти розгадували загадки, активно взяли участь у вікторині «З якої ми казки».

          В бібліотеці с. Колінці проведено бібліотечні посиденьки «З книгою навчаємось, до школи збираємось». Бібліотекар Іванна Кулик виступила з інформацією «З книгою ми йдемо в життя». Активні користувачі бібліотеки розповіли, які цікаві книжки прочитали у бібліотеці за літо і рекомендували їх присутнім. Бібліотека провела цікаву гру «Люби і знай свій рідний край» і презентувала викладку літератури «Для вас допитливі». Діти, найцікавіші книги, почали читати на сходах до бібліотеки.


         Надорожнянська бібліотека організувала екскурсію «Кращими місцями села». Бібліотекар Марія Грам цікаво розповіла про давні будівлі, пам’ятники в селі. Потім читачі на літньому майданчику «творили свої малюнкові шедеври», малювали малюнки про Україну, своє село, природу «Безмежно з дитинства кохаю красу свого рідного краю». Декламували вірші, співали пісні. Марія Іванівна побажала школярам добра, тепла, ніжності і мирного неба над Україною.

         Літні читання – чудовий час для розширення кругозору дітей та їх творчої уяви. Бібліотечні працівники заохочують школярів до читання – адже це цікаво, весело та корисно. Отож, книгозбірні району запрошують всіх бажаючих до проведення цікавого змістовного і корисного дозвілля.

Читайте та відпочивайте з задоволенням!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь