A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Вічна пам’ять полеглому герою!

Дата: 21.06.2017 08:11
Кількість переглядів: 1206

       21 червня 2017 року минає два роки з часу, коли до родини Михайла та Орисі Козаків прийшла трагічна звістка - загинув їхній син Віталій. Під час бою під селами Авдіївка та Опитне Донецької області осколок від танкового снаряду обірвав сповнене сил і енергії молоде життя, він був старшим розвідником-радіотелеграфістом розвідувального взводу першого механізованого батальйону військової частини. 

       Віталій Михайлович Козак народився 29 червня 1981 року у м. Тлумач, навчався у Тлумацькій ЗОШ І-ІІІ ст., Івано-Франківському інтернаті № 1. Закінчив Міжнародний науково-технічний університет у м. Києві та здобув повну вищу освіту за спеціальністю "Правознавство". Працював в районному відділі УМВС України в області, звідки звільнився у 2009 році. Останнє місце роботи Віталія – територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) району.

       Віталій мав свідому громадянську позицію і вірив у те, що його небайдужість та ініціативність допоможуть Україні зберегти суверенітет і територіальну цілісність. Саме тому він прийняв рішеннястати добровольцем та вирушити на схід держави для того, щоб майбутні покоління жили вільними та щасливими…  Немає слів якими можна було б розрадити горе рідних. Кожен з нас вірить, що ворог понесе своє покарання. За всі сльози і страждання матерів та близьких, за горе і біль від втрат і розрухи, за кожне втрачене життя, як героїв воїнів-українців, так і мирних жителів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь