A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ВІДБУЛИСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 07.11.2017 09:45
Кількість переглядів: 787

         У понеділок, 6 листопада, в приміщенні Тлумацької міської ради відбулися засідання постійних комісій міської ради:

-       з питань регламенту, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури,  духовності, молодіжної політики, спорту, туризму та захисту прав громадян ( голова комісії  О.В. Мельник), . На засіданні були присутні міський голова Роман Круховський та заступник міського голови з гуманітарних питань Ігор Мандар. На порядку денному засідання комісії розглядались питання про Програму протидії захворюванню на туберкульоз в Тлумацькій ОТГ на 2018 рік, про внесення змін до регламенту Тлумацької міської ради(онлайн трансляція пленарних засідань ради), про намір бути засновником Місцевої Асоціації органів місцевого самоврядування «Агенція розвитку об’єднаних територіальних громад Прикарпаття», про Програму «Покращення діагностики, лікування та профілактики злоякісних новоутворів на 2018 рік», про Програму «Медична та соціальна реабілітація дітей з особливими потребами на 2018 рік» та інші питання.

-       з питань земельних відносин, екології та сільського господарства (голова комісії В.В. Клід). В роботі комісії взяли участь міський голова Роман Круховський та секретар міської ради Ігор Денькович. Депутати ознайомилися та опрацювали всі питання, внесли уточнення та пропозиції до проектів рішень із земельних питань. 

-       з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій (голова комісії П.С.Радовець). В роботі постійної комісії взяли участь міський голова Роман Круховський, секретар міської ради Ігор Денькович, начальник начальник відділу фінансів, обліку та звітності міської ради Ярослав Пукас. На порядку денному засідання комісії розглядалося питання про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік .

      Члени постійних комісій  опрацювали всі питання, оформили висновки, внесли уточнення та пропозиції, підготували проекти рішень, які планується винести на розгляд чергової дванадятої сесії Тлумацької ОТГ, що відбудеться 10 листопада 2017 року.

 

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь