A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

В місті Львові відбулась друга навчальна сесія в рамках річного навчального циклу з розробки стратегій розвитку територіальних громад.

Дата: 28.11.2017 10:04
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

         23-24 листопада у місті Львові відбулась друга навчальна сесія в рамках річного навчального циклу з розробки стратегій розвитку територіальних громад, яку організували Всеукраїнська організація місцевого самоврядування «Асоціація міст України» в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізовується спільно з Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

       Від Івано-Франківщини участь взяли представники Тлумацької об'єднаної територіальної громади: головний спеціаліст відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та сільського господарства -  Серемчук Юрій Мирославович та голова громадської організації «Тлумацький актив» Красняк Надія Мирославівна.

       Під час сесії представники об’єднаних територіальних громад з різних областей України вивчали етапи стратегічного планування, ознайомились із результатами проведених SWOT-TOWS аналізів громад, визначеними порівняльними перевагами, викликами, ризиками розвитку громад, а також системами цілей стратегічного планування, зокрема представлені матеріали Тлумацької громади отримали високу оцінку від експерта зі стратегічного планування Василя Кашевського. Також вивчалась підготовка технічних завдань на проекти місцевого розвитку, обговорювались ідеї проектів розвитку, які відповідають завданням стратегії та проводився практикум з підготовки технічних завдань на проекти місцевого розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь