A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Дорогі волонтери та небайдужі люди!

Дата: 05.12.2017 10:30
Кількість переглядів: 1389

Фото без опису

Дорогі волонтери та небайдужі люди!

                                                  Від щирого серця вітаю Вас з Міжнародним днем волонтера!
      Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя.
    У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, коли порушено територальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужасть та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

     Дуже приємно, що жителі Тлумацької громади не залишаються осторонь проблем нашої держави: це прості люди, учні, працівники та пенсіонери. Певен - кожен мешканець громади вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу нашим бійцям.

      Значний внесок у допомозі учасникам АТО спрямований передусім на підтримку військовослужбовців, у тому числі і наших краян, здійснюють громадські організації, священнослужителі, державні організації, приватні підприємства та усі небайдужі люди.  

  Голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Валерій Ступницький з початку антитерористичної операції здійснює активну волонтерську діяльність і уже багато разів побував на сході України, передаючи землякам, іншим бійцям, які боронять українську землю, благодійну допомогу.

     З самих початків війни не стояли осторонь і здійснювали значну волонтерську роботу жителі м. Тлумач Валентин Ляшкевич та Василь Стиславський (останній на даний час перебуває в зоні АТО).

    Слід відзначити радника голови Тлумацької районної ради з питань АТО Галину Чернецьку, яка проводить велику роботу на території Тлумаччини в питаннях допомоги учасникам АТО, які вже повернулися до дому з зони бойових дій і потребують реабілітації та вирішення різного роду питань на місцях.

    Волонтери працюють безоплатно, допомагаючи людям та не чекаючи подяк, нагород і визнання, витрачають свій вільний час на благо суспільства, присвячуючи йому свій талант, енергію і завзяття.

     Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти.  Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя. Нині, завдяки Ваші підтримці, у зоні АТО воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати!
       Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!
Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

Міський голова Тлумацької ОТГ                                     Роман Круховський

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь