A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Велике переселення … книжок

Дата: 04.08.2017 10:54
Кількість переглядів: 848

      Фото без опису

     Одна з найбільших бібліотек району –Королівська бібліотека –переїхала в інше приміщення.Так склалися обставини в селі, що культурно-освітні заклади залишились без приміщення і протягом багатьох років «поневірялись» по різних закутках : майстерня школи,  приміщення бувшого дитячого садочка –яке зараз знаходиться в аварійному  стані.

З ініціативи виконуючого обов'язків старости Василя Михайловича Стасюка,за погодженням голови Тлумацької ОТГ Р.Круховського, для бібліотеки  виділено дві кімнати в адмінбудинку. Звичайно це не найкращий варіант для книгозбірні, але в порівнянні з іншими – це добре. Кімнати після ремонту, з освітленням,опаленням,  поруч  сільська рада, клуб.

    Станом на нині Королівська бібліотека одна з кращих в районі, з великим  книжковим фондом –понад   9 тисяч примірників. Обслуговує понад 600 користувачів. Завідує бібліотекою  Ганна Михайлівна Павлюк.Це людина-професіонал, яка мусить орієнтуватися в усьому. Всі масові заходи культурно-просвітницького характеру, які відбуваються в селі, не проходять без участі бібліотекаря,яка співпрацює з сільською радою, клубом, школою, церквою та іншими громадськими організаціями. Постійно працює над інформаційним забезпеченням життєвих потреб односельчан, допомагає в спілкуванні, пізнанні світу, у відпочинку, у вирішенні різних проблем.

Виконуючий обов'язки старости наголосив, що  бібліотека працює на відповідному рівні, проводить різну просвітницьку роботу, використовує нові форми популяризаціі книги та читання.Ганна Михайлівна-працівник творчий, ініціативний, яка користується авторитетом в сільської громади.

Із слів Ганни Михайлівни : «На щастя у нас із виконуючим обов'язки старости - ефективні ділові стосунки. Він не минає нагоди відвідати бібліотеку, допомогти по можливості. Від імені всіх користувачів, щиро дякуємо за нове приміщення  бібліотеки. Міцного здоров`я, творчого натхнення   та взаєморозуміння з громадою села».

Заходьте до королівської бібліотеки, де допоможуть кожному у вирішенні різних питань!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь