A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Святкові заходи по відзначенню 26 річниці Незалежності України та Дня Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади

Дата: 28.08.2017 09:16
Кількість переглядів: 891

       

       Фото без опису

 

Фото без опису

      24 серпня в м. Тлумач відбулося святкування 26 річниці Незалежності України та Дня Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади. В святковому концерті брали участь естрадні виконавці та танцювальні колективи Тлумаччини, які дарували громаді чудові пісні та танці.

З вітальним словом до громади звернулися священнослужителі міста, голова Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади Роман Круховський та заступник голови Тлумацької районної ради Василь Гнатюк.

В рамках святкування міський голова Роман Круховський вручив Подяки Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади Танчаку Ігорю Даниловичу за підготовку концертної програми «Пісенна карта Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади», Завідовській Ользі Богданівні за високі досягнення під час складання Зовнішнього Незалежного Оцінювання   2017 р., яка єдина з учнів району набрала максимальні 200 балів з історії України, а також багаторазового призера Європи з футболу, призера та чемпіона Європи з футзалу, двічі срібного призера та чемпіона Дефолімпіадних ігор 2009, 2013 та 2017 років  Володимира Рія, якого нагороджено почесною відзнакою міського голови «За заслуги перед територіальною громадою Тлумаччини».

Продовжив святкування творчий проект Танчака Ігоря Даниловича «Пісенна карта Тлумацької об’єднаної територіальної громади», де були представлені пісні про населені пункти нашої громади.

Подарунком для мешканців та гостей міста був виступ молодіжного гурту «Патроничі» та багаторазових учасників всеукраїнських музичних конкурсів вихованців школи мистецтв «Star team» з м. Іваено-Франківськ, серед яких був учень Тлумацької гімназії Святослав Стеф’юк.

Завершилося святкування живою музикою та масовими гуляннями.

Окремі слова вдячності хотілося б висловити спонсорам заходів, завдяки яким задумане вдалося втілити в життя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь