A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Тлумацькому народному домі пройшла підсумкова нарада відділу культури та туризму Тлумацької ОТГ

Дата: 07.03.2018 13:20
Кількість переглядів: 824

Фото без опису

      У середу, 07 березня, в Тлумацькому народному домі пройшла підсумкова нарада відділу культури та туризму Тлумацької міської ради ОТГ, в якій взяли участь працівники клубних, бібліотечних закладів Тлумацької ОТГ та Тлумацької дитячої музичної школи.

На нараді був присутній керуючий справами виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТ Г Ігор Одуд, який подякував працівникам культури за плідну працю та побажав наснаги у роботі.

Начальник відділу культури та туризму Іванна Ковбас підвела підсумки роботи за минулий 2017 рік та накреслила перспективи в роботі на 2018 рік. Особливу увагу звернула на проведення культурно-мистецьких заходів, участь творчих колективів у обласних святах, конкурсах та проведення ремонтних робіт в клубних закладах культури сіл Вікняни, Пужники, Бортники, Надорожна, придбання музичної апаратури в клуб с. Колінці, перенесення клубу с. Тарасівка в приміщення сільської ради  та заміна вікон та дверей на енергозберігаючі в Тлумацькому народному домі.

На нараді виступили також директору Тлумацької дитячої музичної школи Михайло Клюк та директор Публічної бібліотеки Тлумацької міської ради ОТГ Мар’яна Пісак, які також підвели підсумки роботи впродовж 2017 року.

Головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу культури та туризму Аліна Бойчук довела до відома працівників клубних закладів план виконання платних послуг на 2018 рік.

В рамках наради були вручені подяки начальника відділу культури та туризму завідуючому клубом с. Пужники, с. Королівка, директору та працівникам Народного дому с. Бортники за значний внесок у розвиток культури рідного краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь