A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Рада Тлумацької ОТГ розпочала свою роботу

Дата: 30.12.2016 16:40
Кількість переглядів: 1542

Відбулася перша сесія Тлумацької міської ради об‘єднаної територіальної громади. Вона розпочалася з традиційного оголошення результатів виборів голови та депутатів у Тлумацькій ОТГ, які відбулися 18 грудня. Згідно з протоколом територіальної виборчої комісії, переможцем виборів став кандидат на голову ОТГ від політичної партії «Українське об‘єднання патріотів – УКРОП» Роман Круховський. Він набрав 2068 голосів виборців.

Новообрану раду Тлумацької ОТГ представляють 7 депутатів від УКРОПу, по 4 депутати від «Об‘єднання «Самопоміч» і Громадського руху «Народний контроль», 3 депутати від «Народного фронту», по 2 – від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та «Громадянської позиції».

У роботі першої сесії Тлумацької міської ради ОТГ взяли участь очільники району, представники духовенства та органів місцевого самоврядування, а також актив громади. На сесії був також присутній голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, податків та фінансів, очільник Івано-Франківської обласної організації УКРОПу Микола Палійчук.

Депутати затвердили кількісний і персональний склад постійних комісій та обрали їхніх голів, затвердили кількісний склад виконавчого комітету та структуру виконавчих органів міської ради.

Секретарем міської ради обрали Ігоря Деньковича. Двох укропівців обрали в керівні органи ради: Андрій Радовець працюватиме першим заступником голови ОТГ, а Ігор Одуд – керуючим справами.

Микола Палійчук привітав новообраних депутатів та голову Тлумацької міської ради та побажав їм плідної та конструктивної роботи: «Можете розраховувати на мою допомогу як депутата обласної ради. Нам всім потрібно об‘єднатися й спільно працювати над тим, щоб Тлумацька об‘єднана територіальна громада стала зразковою».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь