A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Тлумачі відзначили День молоді

Дата: 26.06.2017 13:46
Кількість переглядів: 938

    Фото без опису

    Вчора вся Україна святкувала День молоді. В рамках відзначення цього свята в Тлумачі також відбулось ряд заходів присвячених святкуванню Дня молоді та 21-й річниці Конституції України.                

    Розпочав програму турнір з пляжного волейболу в якому взяло участь вісім команд. У фінальному матчі зустрілись пари з села Підвербці (Гнатюк/Ковбасюк) та пара з села Кутище (Кухній/Завісяк), де перемогу святкували волейболісти з Кутищ.

    Програма святкування продовжилася турніром із шахів, який відбувався на стадіоні «Колос». У запеклій боротьбі перемогу святкував Вадим Боєчко.

    В 15.00 год. змагались інтелектуали Тлумаччини у грі «Що? Де? Коли?» за кубок «Вічної молодості». У перегонах взяло участь 13 команд в яких переможцями стала команда «Нова столиця». Опісля, у міському парку біля дитячого майданчика, вихованці ДНЗ «Дюймовочка» під керівництвом Галини Брезіцької провели дитячий флешмоб.

    Всі учасники змагань з нагоди свята Дня молоді та Дня Конституції України були нагороджені цінними призами та грамотами Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади.

    Крім того, у рамках свята, на стадіоні «Колос» відбувся заключний 26 тур чемпіонату області з футболу між командами «Придністров’я» та «ФК Битків». Продовжив програму заходів відзначення Дня молоді та 21-ї річниці Конституції України святковий концерт «Живи та квітни українська державо!», який завершився українською дискотекою під відкритим небом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь