A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Визначені переможці шкільного турніру на кубок НФК «Ураган»

Дата: 20.03.2017 11:07
Кількість переглядів: 1304

Фото без опису

19 березня 2017 року фінальними матчами завершився І етап шкільного турніру з футзалу на кубок НФК «Ураган» серед команд загальноосвітніх навчальних закладів Тлумацької ОТГ. Участь у змаганнях взяли учні 5 класів і молодші з 12-х ЗНЗ: Тлумацька гімназія,  Тлумацька та Королівська ЗОШ І-ІІІ ст., Бортниківський, Пужниківський, Прибилівський, Колінцівський, Надорожнянський, Братишівський, Вікнянський НВК, Гринівецька ЗОШ І-ІІ ст. та Тлумацька школа-інтернат.

    Переможцями турніру стала команда Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ст., яка й буде представляти нашу ОТГ в обласній Шкільній Лізі Чемпіонів, яка об’єднає переможців турнірів з райцентрів, ОТГ та м. Івано-Франківська.     

    Друге місце зайняла команда Прибилівського НВК,  яка у фінальному поєдинку поступилася команді Тлумацької ЗОШ  І-ІІІ ст., а в матчі за 3-є місце перемогу святкувала команда Королівської ЗОШ  І-ІІІ ст., яка здолала команду Вікнянського НВК.

    Нагородження переможців турніру проводили президент НФК «Ураган» О. Бубен, виконавчий директор НФК «Ураган» О. Костюк, міський голова Тлумацької ОТГ Р.Круховський і голова районної ради В. Двояк.

    За зайняте перше місце у турнірі команду Тлумацької ЗОШ  І-ІІІ ст. нагороджено перехідним кубком, кубком за І місце, золотими медалями та комплектом футбольної форми, а також отримала сертифікат на суму 40 тис. гривень для покращення спортивної матеріальної бази.

    За друге місце команда Прибилівського НВК отримала комплект футбольної форми, срібні медалі та нагороджена кубком. Бронзові призери, команда Королівської ЗОШ  І-ІІІ ст., нагороджені кубком, медалями та 3-ма м’ячами за зайняте 3-є місце. За крок від нагород зупинилася команда Вікнянського НВК, яка посівши 4-е місце отримала у подарунок 2 футзальні м’ячі.

    За участь у змаганнях всі учасники турніру були нагородженні солодкими призами від НФК «Ураган».

    Впродовж змагань організатори та координатори спостерігали за індивідуальними досягненнями юних футзалістів. Так, кращим захисником турніру було визнано Володимира Романюка (Тлумацька ЗОШ ), кращим воротарем став Андрій Бучинський (Тлумацька школа-інтернат), кращим нападником – Владислав Фасса (Вікнянський НВК), звання кращого бомбардира виборов Денис Головатий (Тлумацька ЗОШ), який відзначився 15-ма забитими голами у ворота суперників. Кращим гравцем турніру було визнано учня Тлумацької ЗОШ Олега Олійника. Гравці, які були відзначені у цих номінаціях, нагородженні пам’ятними статуетками. Окреме нагородження солодкими та цінними призами було проведено для кращої вболівальницької команди, якою стали учениці Тлумацької школи-інтернат та танцювального колективу Тлумацької гімназії і Тлумацької школи.

    Під час закриття турніру президентом НФК «Ураган» О. Бубеном було відзначено куратора змагань Ігора Мандара, заступника міського голови з гуманітарних питань за належний рівень організації та проведення турніру та висловлено щиру подяку за партнерські відносини голові Тлумацької ОТГ Роману Круховському.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь