A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ВІДБУЛИСЬ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ В с.ВІКНЯНИ ТЛУМАЦЬКОЇ ОТГ

Дата: 07.08.2017 15:34
Кількість переглядів: 869

   Фото без опису

   07 серпня 2017 року в с. Вікняни Тлумацької об’єднаної територіальної громади відбулися громадські слухання з питання врахування громадської думки та інтересів щодо надання в оренду інвестору земельної ділянки для ведення садівництва на території с. Вікняни Тлумацької ОТГ (колишній колгоспний сад).

   Учасниками слухань були: міський голова Круховський Р.П., перший заступник міського голови Радовець А.П., начальник земельного відділу міської ради Безверхів В.І., в.о. старости с. Вікняни Красняк М.В., діловод відділу організаційної і кадрової роботи та документообігу  виконавчого комітету міської ради Мазур В.П., жителі об'єднаної територіальної громади.

   Слухання пройшли в діловій та конструктивній обстановці. В обговоренні активну участь прийняли жителі с. Вікняни Повх Я.І, Іванишин М.С., Кулищак Г.П., Щербань М.В. та інші. Присутні висловлювали свої думки, вносили пропозиції, зверталися із запитаннями, серед яких найболючішим було про недовіру теперішнім інвесторам, які багато обіцяють, але в кінцевому результаті нічого не роблять. Один з претендентів (гр. Аліханіді О.Ф.), який хотів би взяти участь в конкурсі на отримання в оренду даної земельної ділянки запевнив громадян, що він дійсно має бажання займатися садівництвом, відновити та облагородити цей сад, залучивши при чому до всіх робіт жителів с. Вікняни, а це б частково створило додаткові робочі місця для них.

      За підсумками обговорення жителі об'єднаної територіальної громади прийняли рішення – підтримати пропозицію Тлумацької міської ради про надання в оренду інвестору земельної ділянки, на конкурсній основі, для ведення садівництва на території с. Вікняни Тлумацької ОТГ (колишній колгоспний сад) з умовою чистки сухостійних насаджень та огородження частини території саду.

       Після закінчення громадських слухань присутні громадяни мали змогу задати інші запитання керівництву та спеціалістам Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади, на які отримали вмотивовані відповіді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь