A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 23.05.2018 08:53
Кількість переглядів: 684

Питання  реклами та продажу тютюнових виробів  обговорили  представники провідних країн світу

Фото без опису

Працівники управління захисту споживачів  Головного управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь в семінарі TAIEX з питань реклами, стимулювання продажу та спонсорства тютюнових виробів та продажу електронних сигарет,  що відбувся  17-18 травня 2018 року  в м. Київ.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В ході  роботи організатори та учасники з Великобританії, Румунії та Італії поділились досвідом провідних країн світу, в т.ч. країн Європейського Союзу, щодо контролю  за дотриманням антитютюнового законодавства, регулювання продажу електронних сигарет, а також реклами тютюнових виробів.

В практичній частині семінару моделювалися реальні ситуації вчинення  порушень законодавства  та  їх вирішення відповідальними органами країн  ЄС.

Основним завданням заходу було вивчення можливостей приведення вітчизняного законодавства у відповідність до існуючих норм ЄС.

Н.Романова  (0342) 51-13-89 

 

 

 

 

До уваги землекористувачів:   зерновим культурам  загрожує комплекс хвороб, а вишням і черешням  - вишнева муха

Фото без опису

Опади різної інтенсивності, що пройшли на Івано-Франківщині,  сприяли  поширенню та розвитку на  зернових колосових культурах хвороб: борошнистої роси, септоріозу,  бурої  листкової іржі, гельмінтоспоріозу та інших плямистостей.

Щоб оздоровити та запобігти подальшому розвиткові хвороб на прапорцевому листку,  слід  провести обробки одним  із  рекомендованих і дозволених до використання  в Україні  фунгіцидів. Захисні заходи проти хвороб можна об’єднувати з обробками  від шкідників.

Крім того, інформуємо про початок льоту вишневої мухи -  шкідника черешень (пізні сорти) й вишень. Відродження личинок розпочнеться  в кінці травня - на початку червня.  У  період масового льоту вишневої мухи  сорти  вишні й черешні середнього і пізнього строків достигання обприскують інсектицидами

Рекомендації  спеціалістів управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в області   щодо захисту сільгоспкультур від шкідливих організмів,   читайте  в Термінових сигналізаційних повідомленнях  № 8 та № 9  станом на 21.05.2018 року, в розділі  фітосанітарна безпека - фітосанітарний стан - термінові сигналізаційні повідомлення.

Н.Романова  (0342) 51-13-89 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь