A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулась виїзна двацять перша сесія Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади

Дата: 23.05.2018 08:40
Кількість переглядів: 760

       Вчора, 22 травня, відбулася виїзна сесія Тлумацької міської ради.

Перед початком сесії депутати міської ради та запрошені відвідали лікарську амбулаторію загальної практики - сімейної медицини с. Бортники, Тлумацької ОТГ, Бортниківський навчально-виховний комплекс (школа-сад) та місцевий історико-краєзнавчий музей.

    О 11.00 год. в приміщенні Народного дому с. Бортники, під головуванням міського голови Романа Круховського, відбулося засідання двадцять першої сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади.

       Перед початком сесії міський голова привітав учасника АТО Ігоря Гайдейчука з святом Дня героя.

    Згідно затвердженого порядку денного розглянуто питання про затвердження  концепції комплексної безпеки Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади, про внесення змін рішення міської ради від 26.01.2018р. №511-16/2018 «Про затвердження структури та чисельності апарату виконавчого комітету Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади», про внесення змін до міського бюджету на 2018 рік, про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Тлумацької ОТГ, про винесення змін до рішення міської ради від 26.02.2018р. №544-18/2018, про створення Комунального некомерційного підприємства "Тлумацький центр первинної медичної допомоги" шляхом реорганізації (перетворення) Комунального закладу «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги», про Передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів, про створення Тлумацького  освітнього округу з опорним  закладом освіти  та філіями, про внесення нерухомого майна до переліку об’єктів комунальної власності Тлумацької об’єднаної територіальної громади, про здійснення аналізу впливу регуляторного акта проекту рішення Тлумацької міської ради ОТГ «Про затвердження Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комуна-льної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Тлумацької ОТГ».

     Ряд питань стосувався земельних відносин − затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), надання дозволу на розробку проектів із землеустрою та детальних планів території (ДПТ), надання дозволу на поновлення договору оренди земельної ділянки, надання земельних ділянок учасникам АТО.

     Також розглянуто звернення депутата Тлумацької міської ради Маланчука В.Я., звернення депутата Тлумацької міської ради Соболь А.В. та звернення до Івано-Франківської обласної ради.

        Загалом сесія міської ради пройшла конструктивно та плідно, депутатами розглянуто та поіменно проголосовано близько 40 питань з яких прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь