A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Виставка-позитив «Літня фішка – модна книжка!»

Дата: 19.06.2018 14:27
Кількість переглядів: 765

"Коли людина припиняє читати,

 вона перестає мислити"

 

 

 

Літо – це канікули, а канікули – це класні пригоди, розваги, ігри, а ще - подорожі, нові знайомства та несподівані зустрічі.

Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх  форм індивідуальної та масової роботи з читачами, можливість ближче пізнати їх.

Читання у відпустці – жанр особливий. Визначитися з вибором книг для відпочинку вам допоможе виставка-позитив «Літня фішка – модна книжка!»,  яку  організували працівники Публічної бібліотеки Тлумацької ОТГ.

На  виставці  ви зможете знайти для себе літературу на всі смаки - це історична проза,  детективи, фантастика, інтелектуальні романи і, звичайно ж, романтичні твори,  які так люблять читати жінки.

Кожен читач, завітавши в бібліотеку, віднайде для себе книгу до вподоби.

Мрійливим панянкам буде цікаво обрати книгу з розділу «Курортні романи» - твори легендарної канадської письменниці Л.-М. Монтгомері, романи Світлани Талан, Ганни Медвідь , Ірен Роздобудько та інші цікавинки.

Всім, хто полюбляє сімейний відпочинок недалеко від гамірного міста, пропонуємо книжки з розділу виставки «Читаємо на дачі». До нього увійшла різнопланова література: журнали «Дім. Сад. Город», «Огородник», енциклопедія «Сучасні кімнатні квіти» та «Смачна енциклопедія кондитера», «Євроремонт своїми руками».

 

Література для «розвантаження» знайдеться у розділі «У відпустку на всіх вітрилах».  Це детективи А. Кокотюхи,  Б. Коломійчука,  Д. Калініної   та світові бестселери.

 

Наша мета – показати  читачам, що бібліотека не тільки «дім» книг, але  і територія захоплюючих і  веселих «подорожей». Запрошуємо відвідати бібліотеку, познайомитися з виставкою та зарядитися позитивом. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь