A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Вітання зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисника України, 75-ою річницею створення УПА та Днем українського козацтва

Дата: 13.10.2017 16:45
Кількість переглядів: 1467

Фото без опису

Дорогі мешканці громади!

Щиро вітаю Вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисника України,               75-ою річницею створення УПА та Днем українського козацтва.

             Покрова Пресвятої Богородиці ще з козацьких часів є святом воїнів-захисників української землі. В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання захисника України.

             Це свято є нагодою ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу оборонців і визволителів рідної землі на різних етапах історії – козаків, Січових Стрільців ,Героїв Крут, повстанців УНР і ЗУНР, вояків ОУН-УПА, Героїв Небесної Сотні, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність.

            І звичайно- це свято є особливим для тих, хто сьогодні зі зброєю в руках боронить нашу землю від ворога на сході України. Багато героїв сьогодення поклали своє життя за те, щоб зупинити російську агресію на Донбасі, в тому числі із нашої рідної Тлумаччини. Завдяки їм ми маємо нагоду відзначати це свято не чуючи залпів гармат та не бачучи того страшного жаху війни, який охопив частину нашої країни.  Перед ними ми схиляємо голови свої, у них вчимося любити Україну, віддаємо їм шану!

            Плине час, але завжди ми будемо звертатися зі словом молитви до вічного образу Божої Матері з проханням захистити свій народ, дати йому сили для подолання всіх негараздів земного життя.

           Тож нехай овіяне славою свято додасть нам наснаги та оптимізму, а Небесна-Заступниця - Пресвята Богородиця покриває своїм Святим Омофором Український народ та наше військо, повсякчас підтримує нас, оберігає мужніх українських воїнів й їхні життя і нехай у нашій Україні запанує довгоочікуваний мир!

 

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

З повагою,

Міський голова Тлумацької ОТГ                        Роман Круховський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь