A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Мешканцям громади

ОГОЛОШЕННЯ

З 7 грудня Івано-Франківська область перейшла до «жовтої» зони епіднебезпеки. Своєю чергою «Прикарпатенерготрейд» нагадує, що заборона на вимкнення побутових споживачів через заборгованість діє лише на період «червоного» рівня карантину та 30 днів після його завершення. Тож клієнти, які заборгували за електроенергію, мають місяць, щоб розрахуватись за світло та уникнути знеструмлення.

16:55:54 09.12.2021

УВАГА! Штормове попередження

Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Тлумацької міської ради попереджає.

15:14:59 02.12.2021

Збільшився розмір щомісячних компенсацій за здійснення догляду за потерпілими

З сьогоднішнього дня було збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України.

13:40:49 02.12.2021

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ ГРОМАДИ

На звернення громадян стосовно розміру дотації за бджолосім'ї, яка надасться відповідно Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції (далі — Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 (із змінами) департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації інформує наступне.

13:20:37 01.12.2021

Роботодавці подали на оплату е-лікарняні на суму 641 млн гривень

З початку впровадження е-лікарняних було створено вже майже 3 мільйони медичних висновків. Лише за жовтень роботодавці передали до Фонду соціального страхування України на оплату 253 тисячі електронних лікарняних, а починаючи з червня, Фонд прийняв на фінансування вже 360 тисяч електронних листків непрацездатності на суму 641,4 мільйона гривень.

09:55:02 01.12.2021

Оновлення Реєстру е-лікарняних: в особистих кабінетах з’явились позначки про зв’язок з виробництвом, а е-лікарняні по вагітності стають готовими до сплати вчасно

З початку впровадження в Україні електронних лікарняних механізм роботи з ними постійно доопрацьовували. Сьогодні система враховує безліч нюансів, пропозиції від бухгалтерів, роботодавців і фахівців Фонду соціального страхування України. Водночас, Електронний реєстр листків непрацездатності і особисті кабінети на вебпорталі Пенсійного фонду продовжують оновлювати досі, аналізуючи зворотній зв’язок, наявні зауваження і кейси.

09:54:48 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь