A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Проведено  семінар  на тему "Ризики нелегальної трудової міграції" для безробітних громадян

Дата: 20.07.2021 08:10
Кількість переглядів: 302

Фото без опису16 липня 2021 року заступником директора – начальником відділу надання соціальних послуг Тлумацької  районної   філії  Івано-Франківського  обласного  центру зайнятості  Вікторією Пилипів за участю головного спеціаліста відділу "Тлумацького бюро правової допомоги" Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталії Чігур проведено  семінар  на тему "Ризики нелегальної трудової міграції" для безробітних громадян.

       Мета семінару - роз’яснення основних ризиків, які можуть виникнути в процесі нелегального працевлаштування за кордоном, а також підвищення обізнаності безробітних осіб про правову захищеність легального працевлаштування.

Розпочала семінар заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Вікторія Пилипів, ознайомивши безробітних з метою і темою заходу, акцентувала увагу на питаннях легальної та нелегальної зайнятості, а також детально проінформувало про основні ризики нелегальної трудової міграції.

НаталіяЧігур поінформувала  про державне регулювання  у сфері  зовнішньої трудової міграції  та соціальні гарантії трудових мігрантів. Звернула увагу присутніх на ризики, з якими може зіткнутись трудовий мігрант. Ознайомила присутніх  з поняттям, видами безоплатної правової допомоги, а також озвучила категорії осіб, котрі можуть нею скористатись.

      На завершення зустрічі  Наталія Чігур відповіла  на всі питання, які цікавили безробітних. Безсумнівно кожен учасник заходу зробив правильний  висновок.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь