Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Мешканцям громади

#ТОБОЮ_СКОРИСТАЛИСЬ #ВСЕСВІТНІЙ_ДЕНЬ_БОРОТЬБИ_З_ТОРГІВЛЕЮ_ЛЮДЬМИ

В умовах переміщення, втікаючи від обстрілів у безпечні регіони України  чи за кордон, жінки, чоловіки, діти та особи з інвалідністю зіштовхуються з найбільшими ризиками постраждати від сексуальної експлуатації та наруги. Адже перебуваючи у складному фінансовому та психологічному стані вони стають особливо вразливими та можуть потрапити до рук злочинців.

14:46:04 26.07.2023

#ТОБОЮ_СКОРИСТАЛИСЬ #ВСЕСВІТНІЙ_ДЕНЬ_БОРОТЬБИ_З_ТОРГІВЛЕЮ_ЛЮДЬМИ

Сексуальна експлуатації щодо жінок та чоловіків, дівчаток та хлопчиків насправді є, і вона може проявлятися прямо як сексуальна експлуатація або як торгівля людьми. Це може бути як в межах України, так і за кордоном. 

13:50:53 25.07.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ТОВ «АКРІС-ЗАХІД» повідомляє, що 26 липня - 04 серпня 2023 року на орендованих підприємством землях навколо сіл Антонівка, Нижнів буде проводитися внесення засобів захисту рослин по посівах сої.

13:48:09 25.07.2023

#ТОБОЮ_СКОРИСТАЛИСЬ #ВСЕСВІТНІЙ_ДЕНЬ_БОРОТЬБИ_З_ТОРГІВЛЕЮ_ЛЮДЬМИ

Серед багатьох форм торгівлі людьми найбільше випадків місце посідає трудова  експлуатація. Примусова праця - це ситуація, в якій жертви змушені працювати проти їхньої власної волі, під погрозою насильства або інших форм покарання, їхня свобода обмежена і на ступінь володіння власністю здійснюється тиск.

15:25:31 24.07.2023

ДО УВАГИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ! ВАЖЛИВО!

В межах Ініціативи на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна, започаткованої Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) для посилення продовольчої безпеки, Програма USAID АГРО спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України надасть аграріям добрива. Завдяки підтримці уряду США, українські фермери, які мають в обробітку від 5 до 500 га та вирощують зернові і олійні культури, отримають 12 тис. тонн мінеральних добрив для основного та припосівного внесення (Нітроамофоска NPK 16:16:16/15:15:15). Кожен учасник програми зможе отримати 1 тонну мінеральних добрив.

15:09:36 24.07.2023

ОГОЛОШЕННЯ

ТОВ «АКРІС-ЗАХІД» повідомляє, що 29 липня 2023 року на орендованих підприємством землях навколо сіл Петрилів, Нижнів буде проводитися внесення засобів захисту рослин по посівах сої.

09:53:29 21.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь