A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Фонд соціального страхування України інформує

Чи оплачуються лікарняні під час простою?

Кожен працівник має право на отримання компенсації втраченого за час лікування заробітку – в умовах війни Фонд соціального страхування України продовжує фінансувати допомоги по тимчасовій втраті працездатності в повному обсязі.

13:53:03 26.07.2022

Позначка зв’язку хвороби або травми із виробництвом в е-лікарняному встановлюється лікарями Фонду

Застраховані особи отримують від Фонду соціального страхування України компенсацію втраченого за час лікування заробітку незалежно від причин настання тимчасової непрацездатності (виключення – непрацездатність, викликана сп’янінням, протиправною діяльністю тощо). Однак якщо у загальних випадках розмір допомоги від ФССУ буде залежати від тривалості страхового стажу, то в разі травмування під час виконання посадових обов’язків чи профзахворювання Фонд профінансує допомогу в обсязі 100% середнього доходу незалежно від стажу.

13:52:12 26.07.2022

ФССУ продовжує фінансувати страхові виплати потерпілим на окупованих територіях

Фонд соціального страхування України продовжує фінансувати щомісячні страхові виплати для тисяч потерпілих, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях. На цьому наголосили під час робочої зустрічі представників соціального партнерства у правлінні Фонду і виконавчої дирекції ФССУ.

14:47:49 27.06.2022

ФССУ відновлює направлення українців на реабілітаційне та санаторно-курортне лікування

Щороку Фонд соціального страхування України забезпечує тисячі працюючих українців реабілітаційним лікуванням після перенесених важких захворювань і травм, а потерпілих на виробництві – санаторно-курортним лікуванням.

09:10:13 17.06.2022

Як отримати допомогу за лікарняним, якщо ви за кордоном?

Попри вимушену евакуацію за кордон, українці не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для працівників, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги.

14:58:24 14.06.2022

Допомогу за е-лікарняним тепер можна отримати на підставі витягу

Електронні лікарняні продовжують формуватися і в умовах воєнного стану, а Фонд соціального страхування України штатно здійснює їх оплату – з початку війни фінансування лікарняних і страхових виплат не призупинялось ні на день.

11:29:35 31.05.2022

Тетяна Михайленко: Фонд не припиняв виплати ні на день з початку війни

Від початку війни фахівці Фонду соціального страхування України не призупиняли роботу ні на день, часто виконуючи свої обов’язки попри активні бойові дії, тимчасову окупацію та навіть зруйновані будівлі. Про це Тетяна Михайленко, директор виконавчої дирекції ФССУ, розповіла під час робочої зустрічі із заступником голови правління Фонду Наталією Землянською. Участь у зустрічі також взяв заступник директора Максим Рожанковський.

15:11:55 16.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь