На ринках Івано-Франківщини з’явилися в реалізації кавуни та дині
Основну небезпеку баштанних культур становить перевищення допустимого рівня вмісту нітратів.08:24:07 29.06.2021
На ринках Івано-Франківщини з’явилися в реалізації кавуни та дині
Основну небезпеку баштанних культур становить перевищення допустимого рівня вмісту нітратів.08:24:07 29.06.2021
Повідомлення RASFF щодо виявлення невідповідної продукції
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшли інформаційні повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF:13:28:46 25.06.2021
Пам’ятка з профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь
До гострих кишкових інфекцій, що спричиняють харчові отруєння відносяться: черевні тифи, сальмонельози, дизентерія, ботулізм, вірусні гепатити А і Б, стафілококові отруєння, гастроентероколіти, холера.16:48:29 24.06.2021
Модернізація харчоблоків прикарпатських шкіл: що змінилось за півтора року
З метою визначення фактичного стану матеріально-технічної бази харчоблоків закладів освіти в грудні 2019 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели паспортизацію всіх 620 харчоблоків закладів загальної середньої освіти.16:47:54 24.06.2021
Правила поведінки у спеку – поради спеціалістів Держпродспоживслужби
Спекотне літо стало нормою для нашого клімату останніми роками. Однак, нарікати на погоду не варто, необхідно адаптуватися. Адже спека – це значне навантаження на організм, вона виснажує морально і фізично. І нам потрібно створити для себе умови, які допоможуть пережити спекотні дні, не втративши працездатності і гарного настрою.16:20:22 24.06.2021
Для організаторів харчування в калуських школах провели семінар-навчання
23 червня 2021 року на базі Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання з організаторами харчування в закладах загальної середньої освіти міста Калуша з питань впровадження нового «Порядку та норм організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», відповідно до постанови КМУ від 24.03.2021 р. № 305.16:18:05 24.06.2021
08:39:28 23.06.2021
Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 14 червня до 21 червня 2021 року здійснили 1240 моніторингових відвідувань, виявлено 66 порушень (5,3%). Складено 33 протоколи, винесено 37 приписів та пропозицій, направлено 6 листів в органи місцевого самоврядування08:37:11 23.06.2021
Ботулізм: що потрібно знати і як запобігти
08:51:41 22.06.2021
13:20:12 17.06.2021