A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Допомога бійцям АТО від жителів Тлумацької ОТГ

Дата: 20.06.2017 08:12
Кількість переглядів: 1213

     На Сході нашої держави іде війна, але час притуплює біль та зменшує увагу до головних Героїв цього страшного «театру». Саме тому, багато небайдужих людей долучилося до акції збору допомоги бійцям АТО, яку ініціювала Тлумацька міська рада об’єднаної територіальної громади.

Хотілося б подякувати тим, хто зробив найбільший внесок у цю добру справу, зокрема, працівникам та дітям загальноосвітніх навчальних закладів сіл Бортник, Прибилова, Пужник, Острині, Колінців, Гринівець, Надорожної, Братишева, Вікнян , Тлумацької гімназії та ЗОШ І-ІІІ ступенів, ДНЗ «Сонечка» та «Дюймовочки», а також усім небайдужим жителям населених пунктів Тлумацької ОТГ. 

В результаті проведеного заходу зібрали значну кількість продуктів харчування для воїнів АТО та кошти в сумі 12950 гривень ,частина з яких була зібрана на благодійній дитячій акції-ярмарку .

Ця доброчинна акція відбулася завдяки добрій волі простих людей. Вона стала нагадуванням про доброчинність простих громадян і дітей, з метою залучення широких мас населення для допомоги Українській армії. Адже, в результаті затяжної війни, яка триває уже більше 3 років, в тій частині нашої держави, де люди продовжують жити звичним життям – вони, інколи, забувають про тих, хто своїм непосильним подвигом забезпечують нам мир та спокій. Хоча й умови перебування в армії на даний час покращилися, але нашим захисникам потрібна підтримка земляків, яка і буде тією невеличкою лептою внесеною до спільної перемоги над загарбником.

Пам’ятаймо про це і допомагаймо Героям, бо ми в неоплатному боргу перед ними. Тож жертвуймо хоч маленьку частку  на благо тих, хто віддає своє життям за нас!!!

Слава Україні! Героям Слава!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь