Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

«Допоки Україна - жива звучать Шевченкові слова»

Дата: 12.03.2018 08:49
Кількість переглядів: 815

 Фото без опису

 

     Немає України без Шевченка. Як немає Шевченка без України. Тарас Шевченко підняв на найвищий рівень ту  дорогоцінну духовну спадщину, яку протягом віків створювали українські безіменні генії – творці народних пісень. Він здобув українській літературі загальне визнання і гідне місце в ряду національних культур світу, одним із перших гарантував вічність своєму народові, своїй мові та своїй культурі. Чергова дата спонукає вкотре спинитися перед величчю генія, вчитатися, вдуматися, вслухатися в його безсмертне слово. Адже ми на вічному шляху до Шевченка...

«Допоки Україна - жива звучать Шевченкові слова» таку назву носила поетична година, приурочена до відзначення річниці від дня народження Т. Г. Шевченка, яку провела бібліотекар читального залу Тлумацької бібліотеки для дітей спільно з учнями 5-А класу Тлумацької ЗОШ, що є постійними користувачами бібліотеки. Протягом заходу діти декламували безсмертні рядки з Кобзаря.

На творах Кобзаря зростали, морально мужніли, духовно збагачувалися кращі українські письменники, поети, художники, музиканти. Тож для користувачів була презентована книжкова виставка «Кобзар – це книга Правди», яка діє в читальному залі бібліотеки та дає змогу ознайомитись з виданнями „Кобзаря”, що побачили світ за час незалежної України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь