A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Шановна громадо!

Дата: 20.02.2017 09:35
Кількість переглядів: 761

Фото без опису

Звертаємось до українського народу, до всіх ланок виконавчої влади та правоохоронних органів, до всіх, кому небайдужа доля країни та своїх дітей, онуків.

Зважаючи на ситуацію що склалась на теперішній час, а саме, продовження війни на сході та тотальне зубожіння народу, а водночас безмежне збагачення окремих чиновників держави на війні та злиднях простих людей, робимо висновок, що відбувається геноцид українського народу та знищення України в цілому як держави. Останні події на сході, а саме, блокування транспортних залізничних сполучень з терористами ЛНР та ДНР нашими побратимами, ветеранами АТО, чітко показали наскільки дана війна вигідна можновладцям і про її закінчення вони навіть не думають. Реакція збоку керівників силових структур та дії  правоохоронних органів, щодо учасників блокади, засвідчила на чиїй вони стороні і показала їхнє ставлення до захисників своєї Батьківщини.

В той час, як Путін постачає терористів зброєю та боєприпасами, наші продажні чиновники забезпечують їх будівельними матеріалами, продуктами харчування та іншими необхідними товарами повсякденного вжитку. Тим самим підтримуючи терористичні російські угрупування, а в цей час, відкриваючи кримінальні справи проти наших патріотів, що стали на заваді їхнього кривавого бізнесу.

Ми, учасники АТО, знаємо не з новин по телебаченню, що дійсно відбувається на сході нашої країни і тому висловлюємо всебічну підтримку нашим побратимам, що беруть участь в блокаді. Достовірно знаємо що блокаду всебічно одобрили та підтримують хлопці, які в даний час в окопах, стоять на захисті наших позицій.

Вимагаємо від депутатів всіх рівнів негайних дій щодо підтримки наших героїв, а також дій щодо звільнення з посад керівників та посадовців силових відомств, які причетні до перешкоджання блокаді, та до відкриття кримінальних справ проти учасників блокади.

В разі невиконання наших вимог, залишаємо за собою право на захист інтересів свого народу та своєї країни всіма доступними законними засобами в умовах війни. Зрадники Українського народу повинні бути покарані відповідно до умов військового часу.

Слава Україні!

 

Рада правління

ГО «Тлумацьке об’єднання воїнів АТО »

 

Я. Московчук

Б. Риндич

Б. Погорілий

Г.Грижак

М. Красняк

Я. Коцаба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь