A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2018 09:45
Кількість переглядів: 795

Фото без опису

 

    До дня Героїв Небесної Сотні у публічних бібліотеках Тлумацької ОТГ пройшли заходи, присвячені вшануванню подвигу українців загиблих під час Революції Гідності.

До річниці вшанування пам’яті Героїв у Братишівській бібліотеці відбулась година-реквієм«Небесна Сотня у вирій полетіла…». Зі сльозами на очах усі присутні схвильовано згадували подіїї Майдану в Києві, уважно прослухали розповіді бібліотекаря З.Ткачук. Ближче познайомитись із тими подіями користувачі змогли на книжковій виставці «Навіки пам'ять збережемо».

Бібліотека-філія села Пужники провела історико-інформаційну годину “Небесна Сотня: герої не вмирають!”  у школі. Бібліотекар М.Гнатюк у своїй розповіді відтворила події Революції Гідності та згадала поіменно Героїв Майдану. Учасники заходу читали вірші, присвячені героям Революції Гідності та їх родинам і присвятили хвилину мовчання «Вічна пам’ять Небесній Сотні!» загиблим.

В бібліотеці-філії села Вікняни проведено патріотичну годину «Янголи на білих крилах». Бібліотекар Марія Дуда разом з учнями відновила хронологію подій, що відбувалися на Майдані Незалежності в Києві 2013-2014рр., згадали поіменно всіх Героїв Небесної Сотні. Разом виконали державний гімн України та хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих. Школярі читали патріотичні вірші та переглянули виставку літератури «Небесна Сотня – Герої нашого часу».

Бібліотека-філія села Королівка провелапатріотичну годину «Я з Небесної Сотні…». Бібліотекар Ганна Павлюк розповіла про героїчні подвиги патріотів Майдану, котрі заради торжества справедливості пожертвували собою для зміцнення власної держави в лютому 2014 року. До уваги користувачів була представлена виставка «Я з Небесної Сотні» та нова література про Небесну Сотню. Школярі читали вірші присвячені Героям Майдану.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь