Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2017 10:00
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

 

Шановні депутати рад усіх рівнів, жителі громади, члени виконавчого комітету, старости сіл, сільські і селищні голови та працівники органів місцевого самоврядування!

 

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

         Переконаний, що майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування, адже це – найбільш необхідна і наближена до людей владна структура, яка об’єднує тих, кому громада довіряє свою долю і з якою пов’язує надію на покращення свого життя, відстоювання і захист власних інтересів.
        Кожен із нас, кому територіальна громада довірила представляти її інтереси та приймати від її імені рішення, хто працює в органах місцевого самоврядування різних рівнів, належить виконати нелегке завдання: докласти всіх можливих зусиль для позитивних змін на законодавчому рівні, для реалізації реформ уряду, для наділення громад необхідними повноваженнями, що стане результатом  їхнього добробуту.

       Самоврядування – це наш вибір, наша цінність, гідність, незалежність, справедливість. Це наша можливість обирати і наділяти владою окремих представників суспільства для служіння цьому суспільству. Саме ці демократичні цінності відстоювались на Майдані, в них вірять і за них воюють наші захисники на Сході держави.

       З впевненістю можу сказати, що самоврядування нашого  краю є джерелом місцевої демократії, яка заклала підвалини державного устрою європейського зразка, де кожен громадянин і кожна громада знають, що їхня думка – важлива, почута та врахована.

         Шановні колеги! З нагоди професійного свята дозвольте побажати вам міцного здоров’я, життєвого оптимізму, творчої наснаги, родинних статків і нових професійних здобутків!

Хай ваша наполеглива та самовіддана праця, патріотизм та компетентність, принциповість та активна громадянська позиція будуть гідним внеском у розбудову України та рідної Тлумаччини!

 

З повагою,

Міський голова         

Тлумацької міської ради ОТГ                                                                           Роман Круховський

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь