A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Нові можливості для розвитку спорту в Тлумацькій ОТГ

Дата: 09.01.2018 10:05
Кількість переглядів: 824

Фото без опису

        У вересні 2017 року Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України було оголошено початок прийому проектів для конкурсного відбору, що можуть реалізовуватися за рахунок бюджетної програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України" відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 № 714 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів із штучним покриттям у регіонах України».

     Начальником відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та сільського господарства В. Гузієм було підготовлено і подано 3 проекти та відповідну документацію щодо будівництва спортивних майданчиків на території Тлумацької ОТГ з умовою співфінансування 50%, а саме:

- будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям (розміром 42м. на 22м.) на території Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ступенів;

- будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям (розміром 42м. на 22м.) на території Надорожнянського НВК (ЗОШ І-ІІст. ДНЗ);

- будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям (розміром 42м. на 22м.) на території Вікнянського НВК (ЗОШ І-ІІст. ДНЗ).

           В результаті конкурсного відбору, позитивний висновок комісії при Мінрегіоні отримали 2 проекти, - на території Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ступенів в сумі 749,000 тис.грн та Вікнянського НВК (ЗОШ І-ІІст. ДНЗ) в сумі 749,275 тис. грн.

           Завдяки наполегливим зусиллям міського голови Р. Круховського та першого заступника А. Радовця, станом на кінець 2017 року по даних проектах було виготовлено проектно-кошторисну документацію, проведено її експертизу відповідно до чинного законодавства та виплачено аванси підрядним організаціям на будівництво майданчиків в загальній сумі 1 548,452 тис.грн.

          Частина коштів на співфінансування проектів з місцевого бюджету запланована в міському бюджеті 2018 року та буде профінансована по факту виконаних робіт.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь