A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ТЛУМАЧЧИНА ВІДЗНАЧИЛА 75-ТУ РІЧНИЦЮ СТВОРЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПОВСТАНСЬКОЇ АРМІЇ, ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА

Дата: 17.10.2017 11:37
Кількість переглядів: 423

Фото без опису

     У суботу, 14 жовтня,  в м. Тлумачі біля пам’ятника Борцям за волю України пройшли урочистості з нагоди 75-ї річниці УПА, Дня захисника України та Дня українського козацтва.

            В День Пресвятої Богородиці вшанували вояків Української повстанської армії, українське козацтво та захисників України, які захищають наш спокій в зоні АТО. Під час заходу згадали героїв-земляків, які у боротьбі проти російського агресора віддали своє життя за нас – Віталія Козака з Тлумача, Андрія Фігурного з Надорожни, Михайла Шимігінського з Гарасимова та Михайла Погорєлова з Обертина.

            З вітальним словом до жителів громади звернувся міський голова Тлумацької ОТГ Роман Круховський, який нагородив подяками та грошовими преміями учасників антитерористичної операції, вихідців з Тлумацької ОТГ.

            Ювілейною відзнакою Івано-Франківської обласної ради «75 років Української Повстанської Армії» нагороджено представників районної станиці Братства УПА Карпатського краю – Петра Харкавого та Степана Костюка.

            До краян з виступом звернувся Станичний районної станиці братства УПА Карпатського краю Степан Костюк та голова громадської організації «Тлумацьке районне об’єднання воїнів АТО» Ярослав Московчук.

            В рамках урочистостей звучали віршовані рядки, повстанські та патріотичні пісні: «Сон повстанця» у виконанні Али Клюк та Дмитра Пилипонька, «Загинув майданівець...» Надія Шолоп, «Ах лента за лентою...» Роман Бойчук та інші.

            Завершилися урочистості святковою ходою до «Братської могили воякам УПА», де відбулася поминальна панахида за загиблими за волю і незалежність України, після якої учасники заходу з покладанням квітів відвідали могилу нашого героя Віталія Козака.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь