A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Проведено прийом громадян в с. Остриня

Дата: 13.09.2017 10:53
Кількість переглядів: 792

Фото без опису

     Начальник Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Андрій Гайда спільно із начальником відділу «Тлумацьке бюро правової допомоги» Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василем Чибораком відповідно до графіка роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги з питань захисту прав землевласників та землекористувачів, 12 вересня 2017 року провели виїзний прийом громадян в приміщенні Остринської сільської ради.

     Жителям села надано роз’яснення відносно порядку отримання земельної ділянки, приватизації земельної ділянки (паю), оформлення спадщини, виправлення помилки в свідоцтві про народження, переоформлення права власності на земельну ділянку, обліку робочого часу та оплати праці понад нормово.

     Так, жителька с. Остриня п. Людмила звернулася із питанням щодо порядку отримання свідоцтва про смерть родича за кордоном для можливості оформлення спадщини. Андрій Гайда рекомендував звернутися з даним питанням до нотаріуса відповідного нотаріального округу, який в порядку виконання Мінської Конвенції 1993 року, подасть запит для отримання актового запису про смерть в державу учасницю договору.

     Доведено до відома громадян інформацію про створення оперативного антирейдерського штабу Івано-Франківської області з питань захисту прав власності аграріїв від рейдерських захоплень, надано телефони «гарячої лінії» даного штабу. Також, роз’яснено про створення інституту «сільського нотаріату», детально зупинилися на вимогах до посадових осіб органу місцевого самоврядування щодо вчинення ними нотаріальних дій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь