A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ВІДБУВСЯ ПАМ’ЯТНИЙ ТУРНІР ІМ. Г.ІВАНИШИНА

Дата: 15.01.2018 15:17
Кількість переглядів: 965

     Фото без опису

    12.01.2018 року в м. Тлумачі відбувся турнір з волейболу серед освітян вшанування  пам’яті першого директора ДЮСШ відділу освіти Іванишина Григорія Миколайовича, який  обіймав посаду директора Тлумацької дитячо-юнацької спортивної школи  відділу освіти з 1986 по 1999 роки.

На пам’ятний турнір були запрошені команди; об’єднана команда апаратів відділів освіти Тлумацької ОТГ та Тлумацької РДА,тренери-викладачі ДЮСШ, директори ЗНЗ,вчителі ФК Обертинської зони, вчителі ФК  Олешанської зони, вчителі ФК Нижнівської зони, вчителі ФК Тлумацької зони.

З привітальними  та пам’ятними словами про Григорія Іванишина  виступили почесні гості,спонсори та організатори турніру: дочка Григорія Іванишина –Людмила Григорівна,заслужений тренер України з спортивного орієнтування  та заслужений працівник фізичної культури та спорту однокласник та одногрупник Куцук О.Й., заступник міського голови з гуманітарних питань Мандар І.Б., заступник голови Тлумацької районної ради Гнатюк В.В., заступник начальника управління спорту Івано-Франківської ОДА Лисейко К.В.,  начальник відділу освіти Тлумацької РДА Пеник В.М.,начальник відділу освіти молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради Мандар Н.В.,колишні директори ДЮСШ Щерба В.П. та Фучик В.В. а також теперішній директор Тлумацької дитячо-юнацької спортивної школиКруховський М.П.

Переможцями та призерами стали:

Команда тренерів-викладачів ДЮСШ            1-ше місце.

Команда вчителів ФК Тлумацької зони          2-ге місце.

Команда вчителів ФК Нижнівської  зони       3-тє місце.

Команда переможець була нагороджена кубком,грамотами,медалями,волейбольними м’ячами а також грошовою премією від дочки Г.Іванишина в розмірі 2000 гривень.

Команди призери нагороджені волейбольними м’ячами, медалями та грамотами.

Даний турнір проводився за організацією Тлумацької  дитячо-юнацької спортивної школи та фінансовою підтримкою відділу освіти Тлумацької РДА,відділу освіти молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради ОТГ та районної організації  профспілки працівників освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь