A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Візит гімназистки Вікторії Добровольської до Міністерства закордонних справ України

Дата: 03.04.2017 11:25
Кількість переглядів: 922

Фото без опису

28 березня ц.р. у Дипломатичній академії України при МЗС відбулася церемонія Завершення 22-го Тижня Франкофонії в Україні з урочистим врученням нагород переможцям конкурсу відео-робіт (тема: «Екологія та активна громадянська позиція»), а також переможцям Міжуніверситетського конкурсу перекладів поезій бельгійського поета Еміля Верхарна.

Серед нагороджених – учениця 2(6) класу Тлумацької гімназії Вікторія Добровольська, яка стала бронзовим призером даного конкурсу. Вона презентувала французькою мовою відео-роботу «Не допустимо катастрофи Дністра» про проблеми запланованого будівництва електростанції на Дністрі (http://www.youtube.comwatch?v=seHAYIXPD8o&t=302s).

         Вітальним словом захід відкрив Державний секретар Міністерства закордонних справ України Андрій Заяць. Він зазначив, що участь нашої країни в діяльності  Міжнародної організації Франкофонії розглядається як ще одне підтвердження відданості України демократичним цінностям, як свідчення активної міжнародної позиції України, готовності відігравати важливу роль в укріпленні демократії, захисті прав людини, забезпеченні сталого розвитку країн та регіонів. Україна  високо цінує підтримку країнами-членами МОФ її територіальної цілісності. Держсекретар висловив думку, що значення французької мови у світі зростатиме й, у цьому зв’язку, він закликав присутніх на церемонії учнів та студентство продовжувати активно вивчати французьку мову та культуру.

Участь у Закритті Тижня Франкофонії в Україні взяли також Посол з особливих доручень МЗС Юрій  Пивоваров, Надзвичайні і Повноважні Посли та Тимчасові повірені у справах Бельгії, Канади, Лівану, Марокко, Франції та Швейцарії в Україні, а також інші представники дипкорпусу та культурних центрів іноземних держав у Києві, студенти й школярі-учасники конкурсу, їхні батьки, рідні, викладачі та вчителі.

          Радість перемоги Вікторії заслужено поділяє учитель французької мови, справжній майстер своєї справи Ніна Іванівна Шкура.

 

Прес-центр гімназії

31.03.2017р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь