A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Тлумацькій гімназії дискутували про доцільність введення учнівської форми

Дата: 20.11.2017 09:25
Кількість переглядів: 699

          Дводенний тренінг «Дебати як шлях до Успіху» пройшов у Тлумацькій гімназії за участю керівника ГО «Інститут неформальної освіти», представника Івано-Франківського осередку «Федерація дебатів України» Василя Чорнописького, студентки Прикарпатського національного університету ім.Василя Стефаника Надії Гриновецької та керівника гуртка Тлумацького БДЮТ Клуб інтелектуальної творчості «Дебати» Олександри Чаплінської.

            Навчальні заняття для учнів середніх та старших класів складалися з теоретичної та практичної частин. Гімназисти мали змогу ознайомитись з Британським форматом парламентських дебатів, які навчають вмінню публічного виступу, командної роботи та розвитку аналітичного і критичного мислення.  Дебати дають можливість бути поінформованим у різних сферах, вчать розуміти інший погляд на речі, а також вказують на важливість  застосування толерантної дискусії у повсякденному житті.

            Для обговорення було обрано тематику доцільності запровадження учнівської форми у навчальному закладі. Це викликало гарячу дискусію серед гімназистів, що дало змогу побачити дану проблематику з різних точок зору. Противники нововведення переконували, що це завадить розвитку індивідуальності, самовираженню особистості, а також стане ще одним фінансовим навантаженням на сімейний бюджет. Прихильники запровадження учнівської форми стверджували, що це сприятиме утвердженню соціальної рівності, підкреслить естетику у створенні робочої атмосфери та популяризації навчального закладу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь