A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

До уваги мешканців громади!

Дата: 31.07.2017 11:59
Кількість переглядів: 714

 

Фото без опису

УКРАЇНА

Тлумацька міська рада

обєднаної територіальної громади

Тлумацького району Івано-Франківської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Рішення

78000, м. Тлумач, вул. Макуха, 2, тел. 2-14-44

e-mail :tlymachmr@ukr.net

 

Від  27 липня 2017 року                                 № 182

місто Тлумач     

 

Про розгляд  та оприлюднення «Положення

про виносну дрібнороздрібну торгівлю

та надання послуг у сфері розваг на території

Тлумацької міської об’єднаної територіальної

 громади Тлумацького району Івано-Франківської області»

            Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про захист прав споживачів», постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.2006р. №833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів», наказу Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 08.07.1996р. №369 «Про затвердження Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі», інших нормативно-правових актів та з метою запровадження єдиного підходу щодо організації виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг на території Тлумацької міської об’єднаної територіальної громадиТлумацького району Івано-Франківської області

                                                                                                 вирішив:

  1. Розглянути «Положення про виносну дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території Тлумацької міської об’єднаної територіальної громадиТлумацького району Івано-Франківської області» (додається).
  2. Керуючому справами І.Одуду оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті міської ради для ознайомлення та внесення пропозицій та коректур.
  3. Встановити, що всі зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді протягом одного місяця на адресу Тлумацької міської ради.

2. Організацію виконання рішення доручити керуючому справами І.Одуду.

 

Міський голова                                                                                                          Роман Круховський

 

ПОЛОЖЕННЯ

про виносну дрібнороздрібну торгівлю

та надання послуг у сфері розваг на території Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади Тлумацького району Івано-Франківської області

 

І. Загальні положення

            Положення про виносну дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади (далі – Положення) розроблено відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про захист прав споживачів», постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.2006р. №833 «Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів», наказу Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 08.07.1996р. №369 «Про затвердження Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі», інших нормативно-правових актів.

Положення встановлює вимоги до організації виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг з врахуванням архітектурних, санітарно-гігієнічних, пожежних, торговельних норм, функціонально-планувальних та історико-культурних чинників.

Дія цього Положення поширюється на всіх суб’єктів господарювання незалежно від форми власності, які здійснюють підприємницьку діяльність у сфері виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг на території громади.

Для цілей цього Положення наведені терміни вживаються в наступному значенні:

Торгівля - вид економічної діяльності в сфері товарного обігу, пов’язаний з доведенням товарів від виробників до споживачів, купівлею - продажем товарів, наданням у процесі цього послуг.

Торгівля поза магазинами (включаючи пересувну мережу) — сукупність нестаціонарних, пересувних пунктів з продажу товарів, які пристосовані для тривалої роздрібної торгівлі товарами населенню на розвіз або рознос (лотки, розкладки, стенди, палатки, автомагазини, автофургони тощо) через торгові автомати.

Виїзна торгівля - торгівля за межами торговельного приміщення через тривалий час діючі спеціально обладнані різні пристосування для дрібної торгівлі: автомагазини, авторозвозки, автоцистерни, автопричіпи, візки, спеціальне технологічне обладнання (низькотемпературні лотки-прилавки), розноски, лотки, столики тощо.

Сезонна мережа - мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства, яка відкрита для обслуговування населення на певний сезон року - тільки на літо, весну або зиму тощо. У складі сезонної мережі можуть бути палатки, кіоски, ятки тощо, об'єкти ресторанного господарства (під тентами, на верандах, у павільйонах легкого типу, збірні та переносні), які розміщені на пляжах, стадіонах, у парках, на ярмарках і в інших місцях.

Об’єкт літньої торгівлі - літній торговий майданчик, лоток по реалізації продовольчих та непродовольчих товарів, автопричіп по реалізації продовольчих та непродовольчих товарів. Об’єкт літньої торгівлі функціонує в теплий період року з 15 квітня по 31 жовтня.

Лоткова торгівля - торгівля з торговельного обладнання, яке не має закритого приміщення для тимчасового перебування людей: низькотемпературний прилавок, лоток, палатка, спеціальна ємність, торговельний автомат, автопричеп, автомашина, інше обладнання для роздрібної торгівлі та іншого виду підприємницької діяльності.

Торговий майданчик - тимчасовий, збіро-розбірний пункт громадського харчування, який розташовується на визначеному місці. Виготовляється з полегшених конструкцій, встановлюється без влаштування

Засоби пересувної мережі - автомагазини, автокафе, авторозвозки, автоцистерни, лавки-автопричепи, візки, спеціальне технологічне обладнання (низькотемпературні лотки-прилавки), розноски, лотки, столики, тощо.

Дозвіл на право розміщення об’єкта виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг (далі Дозвіл) - є безоплатним дозвільним документом, який надає право його власнику на експлуатацію тимчасового об’єкта виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг. Дозвіл видається за встановленим зразком відповідно до додатку №2.

Місце розміщення об’єкта торгівлі, сезонного об’єкта сфери послуг, відпочинку та розваг на території громади - територія, яка використовуються для розміщення та облаштування об’єкта торгівлі, об’єкта сфери послуг, відпочинку та розваг.

Схема розміщення об’єкта виїзної(виносної) торгівлі - схема розміщення, виконана замовником у довільній формі на топографо- геодезичній основі із зазначенням заходів щодо благоустрою та озеленення території, прилеглої до об’єкта (розташування квітників, під'їздів, урн, влаштування дорожнього покриття, тощо);

Сезонний об’єкт сфери послуг, відпочинку та розваг (атракціон) - пристрій або комбінація пристроїв, які пересувають або спрямовують відвідувача (відвідувачів) заданою траєкторією або в певній зоні з метою розваги, або інші пристрої, використовувані в місцях дозвілля населення для розваги й активного відпочинку: катальні механізовані та немеханізовані, у тому числі каруселі, гойдалки, качалки, катальні гори, гірки, колеса огляду, вежі, дороги, автодроми, катапульти тощо; атракціони з еластичними елементами (катапульти, стрибки з висоти на еластичному тросі тощо); водні, у тому числі гірки, спуски тощо; спортивні, у тому числі силові, тренажери, тири, батути тощо; обладнання дитячих ігрових майданчиків, у тому числі каруселі, гойдалки, качалки, гірки тощо; видові та ігрові атракціони; надувні атракціони, у тому числі водні; атракціони, у яких використовуються тварини; лабіринти, кімнати сміху; ковзанки, майдани (споруди) з льодовим, сніжним покриттям.

Виносна дрібнороздрібна торгівля- це торгівля зі споруд, які не мають закритого приміщення для тимчасового перебування людей, з торговельного обладнання, низькотемпературних прилавків, лотків, яток, палаток, ємкостей, столиків, торговельних автоматів, автомагазинів, автокафе, авторозвозок, роль-барів тощо, інших споруд, призначених, зокрема, для сезонної дрібнороздрібної торгівлі, а також розвізна торгівля, тобто торгівля, яка здійснюється з автомобілів (авторозвозок, автомагазинів тощо), що мають різні місця стоянок;

послуги у сфері розваг– це послуги, які надаються суб’єктами господарювання за межами закритих приміщень (просто неба), а саме:

- послуги з прокату іграшкових машинок, дитячих мотоциклів, електро-веломобілів тощо;

- послуги, що надаються на розважальних атракціонах, батутах, надувних дитячих майданчиках, за допомогою спортивно-розважальних автоматів тощо;

- послуги, які надаються при використанні тварин тощо;

- послуги зі зважування, вимірювання кров’яного тиску тощо;

Об’єкт виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг- споруда, яка не має закритого приміщення для тимчасового перебування людей, торговельне обладнання, прилавок, лоток, ятка, палатка, столик, торговельний автомат, автомагазин, автокафе, авторозвозка, роль-бар, розважальний атракціон, спортивно-розважальний автомат та ін.;

схема розташування/руху– планово-картографічні матеріали, які виготовлені та погоджені у встановленому порядку. Схема руху розробляється при наданні послуг з використанням об’єктів, що не мають постійного місця розташування (іграшкові машинки, дитячі мотоцикли, електро-веломобілів тощо; тварини);

І (економіко-планувальна зона)–центральна частина міста в межах вулиць Макуха, Винниченка, Шевченка (початок), Кармелюка, площа Д.Галицького, територія міського парку, територія міського стадіону;

VІ (економіко-планувальна зона)– територія, прилегла до міського озера.

ІІ-III-ІV-V-VII-VIII-IX-X-XI (економіко-планувальні зони)– інша територія громади;

Інші терміни, що не визначені у цьому Положенні, вживаються у значенні, передбаченому чинним законодавством.

Дія цього Положення не розповсюджуються на здійснення виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг на території ринків будь-якої форми власності. Розміщення об’єктів виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг на території ринку здійснюється на основі погодженої у встановленому порядку проектної документації ринку.

 

ІІ. Вимоги до розміщення та функціонування об’єктів виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг

Торгівля проводиться суб’єктами підприємницької діяльності (юридичними та фізичними особами), громадянами на території громади після отримання дозволу на право розміщення об’єкта виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг.

Тимчасова (святкова) торгівля з лотків проводиться суб’єктами підприємницької діяльності з нагоди свят або інших культурно-масових заходів, які організовуються місцевою владою, підприємствами та установами громади.

У разі здійснення виїзної або виносної торгівлі на робочому місці продавця встановлюється табличка із зазначенням прізвища, імені та по батькові продавця, а також відомості про суб'єкта господарювання, що організував торгівлю:

• для юридичної особи — найменування, адреса і номер телефону;

• для фізичної особи - підприємця — прізвище, ім’я та по батькові, документ, що підтверджує державну реєстрацію і найменування органу, що здійснив таку реєстрацію.

Об’єкти виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг розміщуються відповідно до схем розташування/руху. Розміщення пунктів виїзної торгівлі та надання послуг у сфері розваг дозволяється в районах вулиць, площ та інших орієнтирів, що вказані в дозволах, за умови дотримання правил безпеки руху транспорту й пішоходів.

Схема розміщення для автомобілів (авторозвозок, автомагазинів тощо), що мають різні місця стоянок, під час яких здійснюється торгівля, розробляється із зазначенням кожного місця стоянки.

Розміщення об’єктів виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг здійснюється:

- відповідно до вимог будівельних, санітарних, пожежних, інших норм і правил, а також з врахуванням вимог інших актів, прийнятих у межах компетенції органами державної влади та органами місцевого самоврядування;

- на земельних ділянках, що не належать до комунальної форми власності Тлумацької об’єднаної територіальної громади - за згодою власника земельної ділянки;

- за погодженням з іншими державними органами, органами місцевого самоврядування тощо у випадках, передбачених законодавством.

Біля кожного об’єкту виносної дрібнороздрібної торгівлі повинна бути встановлена урна для сміття. Суб’єкт господарювання відповідає за підтримання чистоти та порядку на прилеглій до об’єкту виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг.

При здійсненні виносної дрібнороздрібної торгівлі та наданні послуг у сфері розваг на території Тлумацької об’єднаної територіальної громади дозволяється:

- реалізація продовольчих і непродовольчих товарів тільки нескладного асортименту, яка проводиться згідно з правилами їх продажу;

- торгівля продовольчими та непродовольчими товарами - лише за умови, що продовольчі товари фасовані, мають герметичну (непошкоджену) упаковку і при цьому додержується принцип товарного сусідства;

- при організації святкових заходів виїзну торгівлю дозволяється доповнити товарами наступного асортименту: шашлики, хот-доги з соусними начинками, піца з напівфабрикатів і гарячі напої на розлив (при наявності одноразового посуду), бутильована вода;

- надавати послуги з прокату дитячих електромобілів, веломобілів та поні;

- розташовувати надувні дитячі майданчики, батути, басейни, альпінпарки тощо;

При здійсненні виносної дрібнороздрібної торгівлі та наданні послуг у сфері розваг на території Тлумацької об’єднаної територіальної громади забороняється здійснювати торгівлю та надавати послуги у сфері розваг:

- на тротуарах, пішохідних доріжках, алеях, якщо не забезпечено проходу для пішоходів шириною 1.5 м і більше;

- на зупинках громадського транспорту ближче, ніж 20 м в межах видимості в обидва боки тротуару від установленого дорожнього знаку, що позначає зупинку;

- навпроти пішохідних переходів;

- на газонах, зелених насадженнях;

- на землях, обтяжених правами землекористувачів, без їх згоди;

- в природоохоронних зонах, охоронних зонах пам’ятників історії та культури (за винятком обслуговування міських заходів)

- продовольчими товарами, якщо при їх продажу відсутні умови для дотримання санітарних норм і правил, а також умови для додержання температурних режимів по зберіганню та продажу цих товарів;

- нефасованими і неупакованими продовольчими товарами з розносок, лотків, столиків, корзин та неспеціалізованого транспорту;

- товарами без наявності сертифікатів і гігієнічних висновків на кожен вид і партію товарів які реалізуються.

- товарами, вільна реалізація яких заборонена, а також тих, що не мають відповідного маркування, належного товарного вигляду, на яких строк придатності не зазначено або зазначено з порушенням вимог нормативних документів, строк придатності яких минув, а також тих, що надійшли без документів, передбачених законодавством, зокрема, які засвідчують їх якість та безпеку;

- харчовими продуктами і напоями із застосуванням посуду одноразового використання за відсутності ємкостей для збору сміття і відходів і подальшої утилізації.

Торгівля проводиться суб’єктами підприємницької діяльності (юридичними та фізичними особами), громадянами на території міста та громади після отримання дозволу на право розміщення об’єкта виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг.

Рекомендовано продавцям у робочій формі застосовувати елементи регіонального колориту, екіпіровку торгових марок. Для покращення естетичного вигляду торговельного обладнання, використовувати (при можливості) стилізацію обладнання під різноманітні возики. В міському парку рекомендовано торгові місця оформляти під стилізовані елементи з казок (грибки, будиночки і т.д.).

Послуги з прокату електро-веломобілів можуть надаватись за умови зазначення категорії електро-веломобіля, місць для стоянки та схеми руху. Інформація повинна розміщуватись на місці надання послуг.

Площі надувних дитячих майданчиків, басейнів, батутів і т.д. визначаються виходячи з технічного паспорту обладнання та додатково 1 м по периметру обладнання.

Об’єкти виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг повинні мати належний естетичний вигляд, вписуватись в навколишнє середовище, відповідати вимогам нормативних документів щодо дотримання санітарного стану, охорони праці, техніки безпеки тощо.

Забороняється зміна спеціалізації об’єктів виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг без погодження із виконавчим комітетом міської ради.

 

ІІІ. Порядок розміщення об’єктів виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг

Об’єкти виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг розміщуються в межах визначеної території встановленої рішенням виконавчого комітету міської ради.

 Для розміщення об’єктів виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг суб’єкт господарювання подає до виконавчого комітету міської ради наступні документи:

- заява згідно з додатком 1 до Положення;

- копія свідоцтва про державну реєстрацію/копія виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців;

- копія схеми розташування/руху місця, погоджена/перепогоджена в відділі ЖКГ виконавчого комітету міської ради, а також в органах державної влади або органах місцевого самоврядування у випадках, передбачених законодавством;

- асортиментний перелік товарів, затверджений господарюючим суб’єктом;

- фотофіксація майбутнього місця здійснення виносної дрібнороздрібної торгівлі/надання послуг у сфері розваг;

- копію ветеринарного паспорту на тварину (при наданні послуг з використанням тварин);

- копію дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки (у разі, коли атракціон та інше обладнання відноситься до переліку робіт підвищеної небезпеки);

- документ щодо правовідносин між суб’єктом господарювання та працівником або особою, що здійснює торгівлю (не вимагається у разі здійснення такої торгівлі фізичною особою – підприємцем як працівником, що здійснює продаж безпосередньо).

Заява підлягає погодженню:

- з власниками/користувачами земельних ділянок – у разі якщо об’єкт виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг планується розмістити на земельних ділянках, що не належать до комунальної форми власності територіальної громади;

- з балансоутримувачем житлового будинку та за результатами громадських обговорень, організованих відповідною комісією, - у разі якщо об’єкт виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг планується розмістити на території дворів житлових будинків чи територій ОСББ.

Після реєстрації,  пакет документів передається до відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та сільського господарства виконавчого комітетуміської ради.

Відділ економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та сільського господарства протягом 30-ти календарних днів забезпечує:

- внесення матеріалів на найближче засідання виконавчого комітету міської ради;

- підготовку відповідного проекту рішення виконавчого комітету міської ради про розміщення об’єктів виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг;

- підготовку витягу з рішення виконавчого комітету міської ради або обґрунтованої відмови.

Рішення щодо надання дозволу приймається виконавчим комітетом міської ради за зверненням суб’єкта господарської діяльності.

Після прийняття позитивного рішення виконавчим комітетом міської ради заявнику надається дозвіл, відповідно до даного Порядку.

У наданні дозволу може бути відмовлено з наступних підстав:

- подання встановленого пакету документів не в повному обсязі;

- виявлення недостовірної інформації в поданих документах;

- цільове призначення наявної в заявника земельної ділянки (у разі виносної торгівлі) не відповідає предмету дозволу;

- відсутність у переліку основних видів діяльності суб’єкта господарювання, згідно даних Єдиного державного реєстру, виду діяльності, що пов’язане із предметом дозволу.

- у випадку виникнення інших підстав, передбачених чинним законодавством виконавчий комітет міської ради приймає рішення про відмову у видачі дозволу на провадження торговельної діяльності за межами торговельних приміщень на території об’єктів благоустрою громади, про що автор звернення повідомляється протягом 10 робочих днів з дня прийняття рішення.

Відмова у наданні дозволу може бути оскаржена у встановленому чинним законодавством порядку.

Дозвіл на розміщення об'єктів виїзної торгівлі громадянам, які мають намір реалізовувати сільськогосподарську або іншу продукцію власного виробництва, що не має ознак господарської діяльності згідно із цим Порядком не надається. Реалізація такої продукції громадянами здійснюється на території ринку міста у порядку, визначеному Правилами торгівлі на ринках.

Строк здійснення виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг визначається рішенням виконавчого комітету міської ради про розміщення об’єктів виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг.

Припинення дії дозволу на право розміщення об’єкта виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг  здійснюється за рішенням виконкому.

- в разі закінчення його дії;

- в разі недотримання вимог розміщення об’єкта виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг відповідно до дозволу;

- у разі порушення норм даного Порядку та діючого законодавства;

- у разі ліквідації суб’єкта господарювання відносно якого було оформлено Дозвіл;

- у разі систематичного порушення суб’єктом та його працівниками вимог законодавства, цього Положення, інших нормативних актів, дозвіл на організацію виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг призупиняється до усунення порушень про що інформуються суб’єкти підприємницької діяльності.

Відповідальність за порушення вимог щодо організації виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг суб’єкти та їх уповноважені особи несуть згідно із чинним законодавством.

Контроль за дотриманням цього Положення здійснюється службовими особами органів державної виконавчої влади та посадовими особами виконавчих органів місцевого самоврядування в межах компетенції, наданої законодавством.

Суб’єкти господарювання, які здійснюють виїзну (виносну) торгівлю та надання послуг у сфері розваг без дозволу міськвиконкому притягуються до адміністративної відповідальності згідно  чинного законодавства.

 

Міський голова                                                                                           Р.П. Круховський

 

Додаток 1

до Положення про виносну дрібнороздрібну

торгівлю та надання послуг у сфері розваг

 

 

Міському голові

Круховському Р.П.

 

__________________________________________

(ПІБ підприємця, найменування юридичної особи)

 

Заява

Заявник_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(назва юридичної особи, ПІБ фізичної особи-підприємця)

Адреса, номер телефону ___________________________________________________________________________________

(для юридичної особи – юридична адреса, для фізичної особи – домашня адреса)

ПІБ керівника підприємства___________________________________________________________

Паспорт______№_______виданий «____»________________________________________________

(для фізичної особи)

___________________________________________________________________________________

(ким виданий)

Реєстраційне свідоцтво №_________________від «___» ________20____р.

Ідентифікаційний код (код ЄДРПОУ) __________________________________________________

Прошу Вас видати дозвіл-погодження на розміщення об’єкту виносної дрібнороздрібної торгівлі/надання послуг у сфері розваг (потрібне підкреслити)

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(тип і спеціалізація об’єкту)

За адресою:_________________________________________________________________________

Режим роботи_______________________________________________________________________

(вказати місце розташування)

Тип об’єкта (лоток, ятка, палатка тощо)_________________________________________________

Загальна площа _____ м.кв

Продукція, що реалізується/послуги, що надаються _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Термін розміщення __________________________________________________________________

 

При організації роботи, зобов’язуюсь дотримуватися правил торгівлі, санітарних норм та правил, норм пожежної безпеки, правил благоустрою, інших нормативно-правових актів України, що регламентують даний вид діяльності. З Положенням про порядок надання дозволу на виїзну(виносну) торгівлю та надання послуг у сфері розваг ознайомлений (а) і зобов’язуюсь виконувати. До заяви додаю такі документи на ______ аркушах.

Додатки:________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(список документів, що додаються).

 

_____________                         ____________                   ____________________________

                        Дата                                                    Підпис                                                                       ПІБ

 

Додаток 2

до Положення про виносну дрібнороздрібну

торгівлю та надання послуг у сфері розваг

 

 

Дозвіл на право розміщення об’єкта виїзної (виносної) торгівлі та надання послуг у сфері розваг

№_____    від      «____»___________20____

 

Рішенням №______ від _______________Виконавчий комітет Тлумацької міської ради дозволяє

___________________________________________________________________________________

(найменування юридичної особи, ПІБ фізичної особи-підприємця)

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(юридична адреса, дані свідоцтва про державну реєстрацію, паспортні дані)

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Розміщення об’єкту виїзної торгівлі/надання послуг у сфері розваг (потрібне підкреслити)

Місце розміщення об’єкту _____________________________________________

____________________________________________________________________

Тип і спеціалізації об’єкту_________________________________________

____________________________________________________________________

Режим роботи об’єкту____________________________________________

____________________________________________________________________

Термін роботи об’єкту ___________________________________________

____________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                           Р.П. Круховський

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь