A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Гартування спортивного духу

Дата: 28.08.2017 10:09
Кількість переглядів: 959

       Фото без опису

       

        У четвер, 24 серпня, в День незалежності України та в День Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади на стадіоні «Колос» відбулися ряд спортивних змагань.

Так, з 10:00 год. розпочався турнір з міні-футболу серед команд Тлумацької ОТГ. Урочисте відкриття змагань провів міський голова Роман Круховський. Голова Тлумацької ОТГ привітав учасників змагань та всіх присутніх з Днем незалежності України та Днем Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади, побажав усім здоров’я, мирного неба та достатку. Сам же турнір розпочався хвилиною мовчання, яка проходила по всій Україні о 10:15 год.

Участь у турнірі взяли 8 команд, серед яких і команда Тлумацької міської ради. У фіналі зустрілися дві найсильніші команди – команда м.Тлумач та команда с.Вікняни. Саме остання (с.Вікняни) і святкувала перемогу. Фіналісти були нагороджені грамотами Тлумацької міської ради та медалями за зайняте 2-ге місце, а переможцям турніру, крім грамот і медалей, міський голова Р.Круховський ногородив команду с.Вікняни пам’ятним кубком.

З 16:00 год. футбольні змагання продовжились на стадіоні «Колос» фінальним матчем за кубок Тлумацького району.

Так, у фіналі зустрілися дві команди Тлумацької об’єднаної територіальної громади – це команди «ФК Тлумач» та «ФК Прибилів» .

Як виявилось на глядачів, яких зібралося чимало, очікували не 90, а 120 хв. видовищного футболу. Але й вони не виявили сильнішого. І тільки післяматчеві пенальті змогли визначити переможця. Головним героєм післяматчевих пенальті став воротар «ФК Тлумач» Олег Самборський, який зумів впоратися із 3-ма одинадцятиметровими ударами. Перемогу святкували футболісти «ФК Тлумач».

Отож, вітаємо команди-переможців!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь