A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулася робоча нарада

Дата: 17.01.2018 16:27
Кількість переглядів: 757

    Фото без опису

 

   Сьогодні, 17.01.2018 р., в приміщенні Тлумацького Народного дому відбулася робоча нарада з в.о. старост та діловодів населених пунктів Тлумацької ОТГ під головуванням керуючого справами виконавчого комітету міської ради Одуда І.В. В нараді взяли участь  заступник міського голови з гуманітарних питань Мандар І.Б., юрисконсульт міської ради Зварич Ю. А., начальник відділу організаційної і кадрової роботи та дукоментообігу виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТГ Бойчук А.Я., заступник головного лікаря ЦПМД Л.Р.Зінько, представники Тлумацького районного військового комісаріату та інші. На порядок денний було винесено наступні питання:

1. Про найбільш незахищені верстви населення Тлумацької міської ради ОТГ та порядок надання їм матеріальної допомоги доповідав:  Мандар І. Б., заступник міського голови з гуманітарних питань.

2. Про Порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов'язаних на території Тлумацької міської ради ОТГ доповідав:   Дудкевич О.Ф.,заступник військового комісара.

3. Про державну реєстрацію смерті на території Тлумацької міської ради ОТГ доповідала:  Зінько Л. Р., заступник головного лікаря ЦПМД.

4. Про питання ведення діловодства у виконавчому комітетовіТлумацької міської ради ОТГ  доповідала Цимбаліста З.В.: заступник начальника відділу організаційної і  кадрової роботи та дукоментообігу  виконавчого комітету Тлумацької міської   ради ОТГ.

5. Про роботу консультаційних пунктів з питань цивільного захисту населення на території Тлумацької міської ради ОТГ доповідав:  Мазур В.П., діловод відділу організаційної і кадрової роботи та  дукоментообігу виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТГ.

    У різному  в.о. старост спільно з керівництвом  виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТГ обговорили найбільш наболілі проблеми в їхніх населених пунктах, питання благоустрою, ремонту дорожнього покриття, підняття заробітної плати діловодам та інші.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь