Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Центр первинної медичної допомоги Тлумацької ОТГ інформує

Дата: 22.12.2017 13:32
Кількість переглядів: 837

Фото без опису

Центр первинної медичної допомоги Тлумацької ОТГ надає первинну медичну допомогу жителям громади та всім бажаючим.

     В Центрі працює  досвідчений та професійний колектив лікарів-терапевтів, педіатрів та сімейних лікарів, фельдшерів та медичних сестер, які чітко розуміють свою відповідальність за здоров'я жителів громади.

     Крім амбулаторного лікування ЦПМД також використовує стаціонарозамінні технології шляхом розгортання денного стаціонару на 15 ліжок, де застосовуються і фізіотерапевтичні методи лікування.

      Акцентуючи увагу на зміцненні та збереженні здоров'я населення всіх вікових категорій жителів громади, організовано роботу кабінету профілактичних щеплень та функціональної діагностики, де проводиться ЕКГ дослідження, спірометрія,  доплерометрія плода у вагітних та ряд лабораторних досліджень. Сімейними лікарями проводиться спостереження за неускладненим перебігом вагітності з обов’язковим консультуванням лікарями акушер-гінекологами. Пацієнти Центру ПМД мають змогу отримувати консультацію вузьких спеціалістів центральної районної лікарні та лікуватися за потреби у стаціонарних  відділеннях ЦРЛ чи медичних закладах м.Івано-Франківськ.

        У разі потреби у наданні невідкладної допомоги жителі громади мають можливість викликати лікаря додому за тел.: 2-12-68 та моб.тел.: 0995322023, а також отримати лікування "стаціонарно вдома". Амбулаторний прийом спеціалістів Центру проводиться в населених пунктах згідно графіків виїздів.

      Відповідно до  стратегії розвитку медичної допомоги в громаді керівництво Центру має намір розширити спектр медичних послуг та покращити території доступності.

    Оберіть свого лікаря та скористайтеся можливістю підписання декларації та отримання гарантованого пакету медичних послуг!!!

 

Не будьте байдужі до власного здоров'я!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь