Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

З колядою в кожне серце

Дата: 17.01.2018 15:27
Кількість переглядів: 1989

Фото без опису

14 січня народний аматорський хор «Аcsios» Тлумацького народного дому  виступив з різдвяними концертними програмами у Церкві Успіння Пресвятої Богородиці  села Колінці та у Церкві Царя Христа міста Тлумач. «В цьому році під час різдвяного періоду ми запланували чотири концерти, - ділиться Наталія Михайленко, керівник хору. – Крім Тлумача та Колінців, 20 січня хор відвідає село Бортники, а 21 січня – село Прибилів».

Різдвяний концерт складається з двадцяти колядок, об’єднаних текстами в єдину історію. «Своєю колядою ми хочемо подарувати громаді відчуття світлої, різдвяної радості, - розповідають у колективі «Аcsios». – Різдво згуртовує, збираючи родину і друзів під одним дахом, під однією зорею. Різдвяна ніч єднає людей різних переконань та конфесій. Ми сподіваємось створити теплу атмосферу сімейного свята для кожного».

Зазначимо, що родзинкою концертної програми стала колядка «Святці сиділи» в обробці сучасного американсько-канадського композитора українського походження Романа Гурка, з яким хоровий колектив тривалий час веде тісну співпрацю.

Нагадаємо, що хор «Аcsios» створений в 2009 році за ініціативи громадського діяча Зеновія Завідовського, звання «народний» колектив здобув у 2012. На сьогодні в репертуарі хору більше двох сотень духовних творів, як сучасних українських та зарубіжних композиторів, так і композиторів-класиків хорового мистецтва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь