A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

«Світле безсмертя Лесі Українки»

Дата: 26.02.2018 15:58
Кількість переглядів: 739

Фото без опису

Українська земля породила багатьох письменників і поетів, які не тільки збагатили нашу літературу, але й уславили її серед інших літератур світу. Одне з найвеличніших імен серед них — ім'я Лесі Українки.

У бібліотеці-філії села Вікняни для молоді проведено літературні хвилинки та книжкова виставка «Вічна в любові народній». БібліотекарМ.Дуда познайомила читачів в біографією письменниці, її творами. Користувачі читали вірші поетеси, які вони раніше вивчали, а потім бібліотекар знайомила їх з творами, що ввійшли до Золотого фонду української дитячої літератури та читали казки ювілярки.

У Остринській школі були проведені Лесині читання«Я збагнула, що забуття не суджено мені», у яких взяли участь школярі- користувачі бібліотеки. Ведуча читань,бібліотекар О.Клідознайомила присутніх з біографією Лесі Українки, з її творчістю, наголосивши, що з кожним роком зростає інтерес до творчості поетеси. Кожен із насвідкриває для для себе видатну українську поетесу, ближче знайомиться з літературною діяльністю та її особистим життям, поринає у світ мудрого, правдивого і цінного, сильного й ласкавого, доброго і мужнього слова. Бо поезія, слово, пісня для Лесі - це призвання, сенс її життя. Ім’я Лесі Українки увійшло у свідомість поколінь як символ мужності і стійкості, її творчість була унікальним явищем, відзначали учасники заходу.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь