A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ТЛУМАЦЬКА ЗОШ ПІДТВЕРДИЛА СТАТУС ЧЕМПІОНА

Дата: 25.03.2018 19:53
Кількість переглядів: 1061

 Фото без опису 

     

          Ось і закінчились двомісячні змагання з футзалу серед шкільних команд району за кубок «НФК Ураган» .

         У суботу, 24 березня 2018 року, у фінальному матчі турніру зіграли школярі Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Жуківської ЗОШ І-ІІ ступенів, де у напруженій боротьбі тлумачани (вчитель-тренер Ігор Олійник) здобули переконливу перемогу забивши шість сухих м’ячів у ворота суперника та вдруге поспіль стали чемпіонами серед шкільних футзальних команд на теренах Тлумаччини, а    за 3-4 місце зійшлися Делівський та Олешанський ліцей. Перемогу святкували делівські футзалісти з рахунком 4 : 0, здобувши бронзові нагороди.

          За перше місце, з рук представника НФК «Ураган» Ігоря Сороки, заступника міського голови Тлумацької ОТГ Ігоря Мандара (голова оргкомітету турніру), начальника відділу освіти, молоді та спорту Тлумацької міської ради Наталії Мандар та начальника відділу освіти Тлумацької РДА Володимира Пеника,  тлумацькі школярі отримали заповітний кубок, золоті медалі, комплект ігрової форми, солодкий приз та основну нагороду – 40 тис. грн. для покращення матеріальної спортивної бази навчального закладу, а також можливість представити наш район в обласній лізі чемпіонів.

       Срібним призерам із Жукова було вручено малий кубок, медалі за друге місце у турнірі, комплект ігрової форми та солодкий приз. За третє місце малим кубком,  бронзовими медалями, трьома ігровими м’ячами та солодким призом були нагороджені школярі із Делівського ліцею, а за зайняте четверте місце команда Олешанського ліцею була нагороджена втішним солодким призом та двома ігровими м’ячами.

       Решта команд кращої вісімки (Прибилівський, Колінцівський  та Живачівський НВК, Нижнівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та їхні тренери-вчителі теж були відзначені за активну участь – подяками та солодкими призами.

      Крім того, по завершенні турніру були визначені й переможці індивідуальних нагород, які отримали пам’ятні статуетки. Так, кращим форвардом турніру став Головатий Денис (Тлумацька ЗОШ), який відзначився у ворота суперників 26 разів, кращим захисником було визнано Олійника Олега (Тлумацька ЗОШ), кращим воротарем обрано Кандюка Івана (Делівський ліцей), а кращим нападаючим – Мельничука Дмитра  (Жуківська ЗОШ І-ІІ ст.).

       У своєму виступі представник НФК «Ураган» Ігор Сорока  відзначив високий рівень підготовки та проведення змагань, висловивши слова вдячності оргкомітету та суддям турніру, а також висловив сподівання, що юні спортсмени нашої громади зможуть на високому рівні представити район в обласній лізі чемпіонів. Цього ж бажаємо їм і ми!

         Вітаємо з перемогою наших юних футзалістів з Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ступенів Тлумацької міської ради та бажаємо їм успішно виступити на ІІІ (обласному) етапі змагань! З перемогою!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь