A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 26.03.2018 15:14
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

Прес-випуск

Про промислове виробництво

в Івано-Франківській області у січні–лютому 2018 року

Головне управління статистики інформує. У промисловості області у січні–лютому 2018р. індекс промислової продукції склав 118% (в Україні – 102,8%), що є найвищим показником серед регіонів держави.

У добувній промисловості і розробленні кар’єрів за підсумками січня–лютого 2018р. одержано приріст промислової продукції на 18,3%, у т.ч. у добуванні сирої нафти та природного газу – на 17%, інших корисних копалин та в розробленні кар’єрів – в 1,7 раза.

Підприємствами переробної промисловості рівень січня–лютого 2017р. перевищено на 46,5%. Найбільший приріст продукції спостерігався у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції (у 14 разів), харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів, у металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання (в 1,6 раза). У виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції збільшення склало 26,9%, у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – 15%. У текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів індекс промислової продукції становив 75,6%, у машинобудуванні – 98,6%.

На підприємствах з виробництва, передачі та розподілення електроенергії порівняно з січнем–лютим 2017р. індекс промислової продукції склав 99,7%, у т.ч. у виробництві електроенергії – 95,4%, в розподіленні електроенергії – 126%. Електроенергії вироблено 1852,7 млн.кВт·год, що становить 95,4% січня–лютого минулого року.

 

Довідка: тел. (0342)79-20-08; e-mail: ifgus@ifstat.gov.ua.

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-PROM.htm

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

Прес-випуск

Роздрібна торгівля області у січнілютому 2018 року     

Головне управління статистики інформує. Через роздрібну торгову мережу підприємств (юридичних осіб та фізичних осіб–підприємців)  області, основним видом економічної діяльності яких є роздрібна торгівля, у січні–лютому 2018р. населенню реалізовано товарів на 3 млрд.грн, що відповідає 16 місцю серед регіонів країни. Індекс обсягу обороту роздрібної торгівлі у порівняних цінах до січня–лютого попереднього року (враховуючи індекс споживчих цін) становив 105,6% (в Україні – 107,5%).

У розрахунку на одну особу населення у січні–лютому поточного року у середньому за місяць підприємствами (юридичними особами) та фізичними особами–підприємцями, основним видом економічної діяльності яких є роздрібна торгівля, реалізовано товарів у роздріб на 1101 грн (по Україні – на 1584 грн).

Через торгову мережу підприємств (юридичних осіб) продано товарів на 1,8 млрд.грн, що у порівнянних цінах на 6,3% більше обсягу січня–лютого попереднього року. За індексом фізичного обсягу роздрібного товарообороту у порівняних цінах Івано-Франківщина посіла 17 місце серед регіонів України.

 

Довідка: тел. (0342) 53-35-17, e-mail: ifgus@ifstat.gov.ua

Більше інформаціїі: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-V_TORG.htm                                 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

Прес-випуск

Зовнішня торгівля області  товарами у січні 2018 року

Головне управління статистики інформує. Обсяги експорту товарів суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності області у січні 2018р. становили 75 млн.дол. США, імпорту – 67,9 млн.дол. США. Проти січня 2017р. обсяги експорту збільшилися на 30,7%, імпорту – у 2,8 раза. Позитивне сальдо зовнішньої торгівлі товарами склало 7,1 млн.дол. США, коефіцієнт покриття експортом імпорту – 1,10.

Cеред  регіонів  України  за  обсягами  експорту  товарів область посіла 13 місце, імпорту – 12 місце.

Партнерами області у зовнішній торгівлі  товарами  були нерезиденти з 75 країн світу.

Найбільші експортні поставки здійснювалися до Румунії, Словаччини,  Туреччини, Російської Федерації, Іспанії, Польщі, Чехії, Індії, Латвії, Білорусі, Італії.

Обсяг   експорту   товарів  до  країн  Європейського  Союзу  становив  49,2 млн.дол. США або 65,5% від загальнообласного обсягу та збільшився у порівнянні з січнем 2017р. на 35%.

У товарній структурі експорту області провідні позиції займали полімерні матеріали, пластмаси та вироби з них, продукція хімічної та пов’язаних з нею галузей промисловості, механічні та електричні машини, деревина та вироби з деревини, продукти рослинного походження, мінеральні продукти.

В обсягах імпорту вагомими були надходження з Російської Федерації, Німеччини, Румунії, Польщі, Білорусі.

Імпорт товарів з країн ЄС становив 25 млн.дол. США або 36,7% від загальнообласного обсягу імпорту, що на 31,2% більше, ніж у січні 2017р.  

Серед імпортних надходжень найбільшу питому вагу займали обсяги мінеральних продуктів, механічних та електричних машин, продукції хімічної та пов’язаних з нею галузей промисловості, полімерних матеріалів, пластмас та виробів з них.

 

Довідки за телефоном: (0342) 53-35-17; e-mail: ifgus@ifstat.gov.ua.

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-ZEZ.htm

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь