A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 06.04.2018 08:34
Кількість переглядів: 637

 

Обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами області у січні–лютому 2018 року

 

Головне управління статистики інформує. Підприємствами області у січні–лютому 2018р. реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 11,3 млрд.грн (у січні–лютому 2017р. – на 7,2 млрд.грн).

У загальному обсязі реалізації 50,1% становила продукція переробної промисловості, 43,8% – підприємств з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, 5,5% – добувної промисловості і розроблення кар’єрів, 0,6% – з водопостачання, каналізації, поводження з відходами.

Близько 51% обсягу продукції переробної промисловості реалізовано підприємствами з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції. Вагомим був внесок у переробну промисловість підприємств з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (17,6%), гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (10,8%), харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (9%), машинобудування (7%).

Питома вага області у загальнодержавному обсязі реалізованої промислової продукції склала 2,8%, що відповідає 9 місцю серед регіонів України. Внесок підприємств області з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції у загальнодержавний обсяг реалізованої промислової продукції даного виду діяльності зріс з 2,6% у січні–лютому 2017р. до 26,2% у січні–лютому поточного року. Частка реалізованої промислової продукції підприємств з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності у загальнодержавних обсягах склала 8%, з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 4,8%, виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 4,2%, добування сирої нафти та природного газу – 3,1%.

В обсязі реалізованої продукції за основними промисловими групами 49,8% займала енергія, 40,8% – товари проміжного споживання, 7,4% – споживчі товари короткострокового та тривалого використання, 2% – інвестиційні товари.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

Обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами міст та районів області у січні–лютому 2018 року

 

Головне управління статистики інформує. За січень–лютий 2018р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 11,3 млрд.грн, що склало 2,8% її загального обсягу по Україні.

Майже 30% загальнообласного обсягу реалізації забезпечили підприємства міста Калуша, в основному за рахунок збільшення виробництва основної хімічної продукції. Вагомі обсяги промислової продукції реалізовано підприємствами міст Івано-Франківська (24,5% загальнообласного обсягу), Бурштина (22,8%), а також Тисменицького (5,4%), Долинського (4,7%) та Рожнятівського (4,6%) районів. Частка реалізованої продукції підприємств Надвірнянського району склала 2,8%, Рогатинського – 1,8%, Снятинського – 0,9%, м.Коломиї – 0,6%, Богородчанського та Галицького районів – по 0,4%, Косівського – 0,3%, м.Болехова, Городенківського, Калуського та Коломийського районів – по 0,2%, м.Яремче та Тлумацького району – по 0,1%, Верховинського району – менше 0,1%.

У розрахунку на одну особу населення області промислової продукції реалізовано на 8,2 тис.грн. Вищий, ніж у середньому по області, цей показник у містах Бурштині (166,6 тис.грн), Калуші (50,5 тис.грн) та Івано-Франківську (10,8 тис.грн).

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь