A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Правильний вибір професії – добробут кожної людини

Дата: 24.04.2018 13:29
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

Фото без опису

      Підходить до завершення навчальний рік і перед випускниками та їх батьками стає важливе питання яку професію і який навчальний заклад обрати? В світі налічується більше 50 тисяч професій. Мало не щороку з’являються нові професії та зникають старі. Одне із важливих завдань служби зайнятості – консультування про розвиток сучасного ринку праці.

З метою надання інформації про актуальні професії Тлумацька районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості 20 квітня 2018 року провела ярмарок кар’єри для учнів 8-9 класів Тлумацької гімназії. Метою заходу є надання інформації про професії і навчальні заклади.

Дітям розповіли про актуальність робітничих професій.

До учасників заходу звернувся заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Тлумацької районної філії Василь Кебрин та наголосив, що вибір професії важливий, тому що від цього залежить подальша доля кожної людини і її добробут.

В заході взяли участь педагоги, учні гімназії, представники 6-ти навчальних закладів, таких як: Івано-Франківський коледж Львівського національного аграрного університету, Івано-Франківський професійний будівельний ліцей, Центр професійно-технічної освіти № 1, Вище художнє професійне училище № 3, Івано-Франківський професійний політехнічний ліцей, Національна академія Державної прикордонної служби України імені Б.Хмельницького. Школярам представили професії столяра, штукатура-маляра, кравця, перукаря-модельєра, перукаря-візажиста, виготовлювача художніх меблів, різб’яра по дереву та бересті, художника оформлювальних робіт, слюсаря, секретаря, електромеханіка, токаря, оператора комп’ютерного набору, технолога переробної галузі сільського господарства, техніка-еколога.

На завершення заходу учні отримали листівки, буклети, роздатковий матеріал.

#Івано_Франківська_обласна_служба_зайнятості #ярмарок_кар’єри



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь