A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Міні-ярмарок вакансій

Дата: 27.04.2018 13:56
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

 

     Служба зайнятості - провідна установа соціального захисту населення від безробіття .  Виходячи на якісно вищий рівень надання соціальних послуг,служба зайнятості використовує різні форми співпраці з роботодавцями.

     Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні  місця є проведення міні-ярмарків вакансій .

     З метою укомплектування кадрами підприємства ТОВ «Леоні Ваерінг»,яке знаходиться в  м.Коломия  , та працевлаштування безробітних фахівцями Тлумацької  районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості 26 квітня організовано та проведено захід   «міні-ярмарок вакансій».

      Даним роботодавцем була презентована одна з найбільших  виробничих підприємств  по виготовленню  кабельних мереж для автомобілів світових брендів. Основними напрямками роботи є виробництво і кабелю для різних сфер індустрії ,виробництво джгутів ,проводів та інших комплектуючих для автомобільної промисловості.

      Розпочав захід директор Тлумацької районної філії  Михайло Богович , який  наголосив , що  головною метою даного заходу є максимальне поєднання інтересів роботодавця та незайнятого населення , та надання допомоги  безробітним у підборі відповідної роботи , а роботодавцям – у якісному підборі кадрів. Підприємство презентувало актуальні вакансії, а саме: монтер кабельного виробництва.

      Безробітні мали можливість отримати всю необхідну інформацію безпосередньо з першоджерел, ознайомитись з умовами праці на виробництві, оплатою праці, тривалістю робочого часу і відпочинку. Також було звернуто увагу ,що підприємство забезпечує працівників соціальним пакетом який включає в себе  безкоштовне довезення, харчування та медичне страхування, а також надає можливість кар»єрного росту. Учасники заходу мали можливість переглянути відеоролик. В даному заході взяли участь 23 безробітних.

       На завершення заходу безробітні підходили з індивідуальними запитаннями до роботодавця, також мали можливість заповнення анкет, отримання роздаткової друкованої інформації та отримували вичерпні відповіді.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь