Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ВІДБУЛАСЯ ЯРМАРКА ЗДОРОВ’Я

Дата: 07.05.2018 10:47
Кількість переглядів: 862

Фото без опису

        Як і анонсувалося, за підтримки Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України, в Тлумацькому народному  домі  6 травня 2018 р. відбулася  «Ярмарка  здоров'я»  організована Центром первинної медичної допомоги Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади.

        Уданому заході мали можливість взяти участь жителі  міста, громади та гості. В свою чергу, працівники ЦПМД всім бажаючим проводили експрес-аналізи, ЕКГ дослідження, оцінку ризику серцево-судинних подій та надавали консультації. Крім того присутні мали змогу обрати свого лікаря та підписати декларацію для обслуговування. В процесі заходу відбувалось опитування жителів з приводу реформування медицини, їхнього бачення та пропозицій для подальшого розвитку ЦПМД, а також жваві дискусії щодо реформування медичної галузі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

         Під час «Ярмарки здоров’я» відбулося освячення новопридбаного автомобіля та електрокардіографа з телеметричним пристроєм, що дасть змогу більш якісно надавати медичні послуги. За словами міського голови Романа Круховського: «ЦПМД Тлумацької ОТГ, як і будь-яка організація громади, завжди буде відчувати підтримку міської ради і не залишиться один на один із проблемними питаннями, навіть після автономізації».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

         Відрадно, що проведений захід знайшов грунтовну підтримку серед відвідувачів, про що свідчать результати анкетування.  Так, 50 % респондентів позитивно  оцінюють нову медичну реформу та сподіваються на покращення у медичній галузі, 42% відносяться нейтрально і тільки 8% негативно.

         На завершення головний лікар ЦПМД Оксана Мельник закликала всіх не бути байдужим до власного здоров’я, а всіх бажаючих прийти та укласти декларації із обраним лікарем.

 

Колектив ЦПМД Тлумацької ОТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь