A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 11.05.2018 08:21
Кількість переглядів: 620

 

До уваги споживачів:  продукція,  що не відповідає вимогам щодо безпечності

Фото без опису

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що компанія BRITAX Romer Kindersicherheit GmbH відкликає продукцію, яка не відповідає загальній вимозі щодо безпечності.

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло повідомлення про продукцію, яка не відповідає загальній вимозі щодо безпечності продукції від 28.03.2018 року № 1216-ЮО -  автомобільне крісло для транспортування дітей - виробник BRITAX Romer Kindersicherheit GmbH.

Про заходи, що вживаються з метою запобігання ризикам, які становить продукція для споживачів (користувачів) детальніше читайте за посиланням.

 

 

 

 

 

Увага:  випадки африканської чуми свиней в Одеській та Вінницькій областях

Фото без опису

          Головне управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини інформує жителів краю: на Вінниччині та Одещині зафіксовано випадки африканської чуми свиней.                                                                            

Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, 05.05.2018 в СПК «Новосельське» (с. Новосельське Ренінський район, Одеська область) було зареєстровано захворювання та загибель свиней.

При дослідженні відібраних проб біоматеріалу в Державному науково-дослідному інституті з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (ДНДІЛДВСЕ) (м. Київ) 05.05.2018 встановлено діагноз - африканська чума свиней (АЧС) (звіт про результати дослідження № 004454 п.м./18 від 05.05.2018).

Крім того, відповідно інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Вінницькій області, 08.05.2018 було виявлено ДНК вірус АЧС (звіт про результати дослідження № 004523 п.м./18 від 08.05.2018 виданий ДНДІЛДВСЕ м. Київ) в СФГ «Белінського» с. Юрівка Козятинського району Вінницької області.

З метою координації дій з локалізації та ліквідації спалахів АЧС проведено засідання державних надзвичайних протиепізоотичних комісій при відповідних райдержадміністраціях, рішеннями яких затверджено плани з ліквідації АЧС, визначено межі епізоотичних осередків, зон захисту та нагляду.

В осередках захворювання вживаються заходи з локалізації та недопущення розповсюдження збудника АЧС.

Суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність із розведення, утримання та обігу свиней рекомендуємо не здійснювати господарські зв’язки із зазначеними територіями.

Н.Романова  (0342) 51-13-89 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь