A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

«Ти всіх святіша рідна ненько»

Дата: 16.05.2018 10:02
Кількість переглядів: 861

Фото без опису

     Мати – найрідніша людина. Ії голос, яким би він не був, мелодійний чи ні, все одно наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла. Мати – це та, хто дала життя, дала можливість з’явитися на цей світ, побачити сонце та небо, пробігтись зеленою травицею, проявити себе у цьому світі. Навіть, коли мама багато чого забороняла робити, життя, яке вона дала, дає можливість проявляти себе, творити у нашому світі, нести у нього свій труд, тепло своєї душі.

     Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

       10 травня в бібліотеці-філії села Бортники проведено свято Матері: «Ти всіх святіша рідна ненько». Оргінізаторами свята стали зав. бібліотекою Наталія Громадюк і художній керівник Оксана Зюзяк. З нагоди цього свята в бібліотеці була проведена акція «Намалюй мамі малюнок, зроби святкову іграшку». Бібліотекар Н.Громадюк сказала, що сьогодні ми з вами зібралися, щоб поговорити про найдорожчу, найближчу людину. І цю людину називають прекрасним, гордим ім’ям Мати. Материнство в усі часи й епохи є найвищим покликанням жінки на землі, водночас це велика відповідальність перед Богом, людьми, державою. Неодні недоспані ночі, переживання і щира молитва за долю дочки чи сина, хоч і їхні скроні уже покрила сивина…

       На святі звучали рядки поезії, пісня про нелегку материнську долю. Завершальним акордом свята стали слова: «Найвища шана на землі – шана матері, бо це проведення роду людського».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь