A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Хор «Acsios»звітуватиме перед громадою

Дата: 23.05.2018 08:30
Кількість переглядів: 908

     В понеділок, 28 травня, о 15:00 народнийаматорський камерний хор «Acsios» відділу культури Тлумацької ОТГ проведе концерт, яким відзвітує перед громадою за три роки своєї діяльності. Концерт відбудеться на сцені Народного дому у м. Тлумач, вул. Грушевського, 2. Вхід вільний.

Звіт проведуть в рамках підтвердження звання «народний». Атестуватиме хор комісія Обласного навчально-методичного центру культури і туризму, очолювана заступником начальника управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА.

Організатори обіцяють півторигодинне атмосферне дійство. Хор акапельно виконає 10 творів українською, англійською, німецькою та латиною. Гості концерту матимуть змогу познайомитись з творчістю видатних сучасних вітчизняних та зарубіжних композиторів, серед яких Роман Гурко, Богдан Сегін, Джозеф Рейнбергер, Даніель Елдер, Джон Тевенер, ЕрікВітакер, ОлаГжейло. Програма, передбачена концертом-звітом, буде цікавою для глядачів будь-якого віку.  «Acsios» представить громаді твори духовної тематики, здатні знайти відображення у серцях кожного.

Довідка. Народний аматорський хоровий колектив «Acsios» існує з 2009 року. У 2013 хор здобув звання «народний». Колектив за роки свого існування неодноразово брав участь в обласних, всеукраїнських, міжнародних фестивалях та конкурсах, і є невідємноючастиною культурно-мистецькогожиттятлумацькоїгромади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь