A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулась IV навчальна сесія

Дата: 23.05.2018 16:35
Кількість переглядів: 899

21-22 травня у місті Києві відбулась четверта заключна навчальна сесія в рамках річного навчального циклу з розробки Стратегій розвитку територіальних громад, яку організували Всеукраїнська організація місцевого самоврядування «Асоціація міст України» в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізовується спільно з Агенством США з міжнародного розвитку (USAID).

Від Івано-Франківщини участь взяли представники Тлумацької об'єднаної територіальної громади: головний спеціаліст відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та сільського господарства -  Серемчук Юрій Мирославович та голова громадської організації «Тлумацький актив» Красняк Надія Мирославівна.

Під час сесії тренери Василь Кашевський, Ігор Воляник, Олександр Волошинський розповідали про особливості громадського обговорення та ухвалення стратегічного плану, про реалізацію та управління проектами, особливості впровадження проектів та заходів плану реалізації Стратегії, моніторинг та актуалізацію Стратегії.

Також відбулась презентація проектів Стратегій міст та об’єднаних територіальних громад з усієї України, зокрема свої проекти Стратегій представили: м.Славута (Хмельницька обл.), м.Ізюм (Харківська обл.), Балтська ОТГ (Одеська обл.), Компаніївська ОТГ (Кіровоградська обл.), Судововишнянська ОТГ (Львівська обл.), Шацька ОТГ (Волинська обл.).

Перед учасниками тренінгу виступили: виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, представник Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Ігор Пітцик та директор проекту «Пульс» Ігор Парасюк, які у свої виступах зазначили важливість Стратегій розвитку для подальшого успішного розвитку територіальних громад.

По закінченні сесії усі учасники конференції отримали сертифікат про проходження курсу навчання з розробки стратегій розвитку територіальних громад, який тривав протягом 2017-2018 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь